Kamila Magálová oslavuje! Jej vek ani netipujte... Tu sú jej podoby z červených kobercov

Divákov očarila v komédii Líbáš jako Bůh, reláciu Tajomstvo mojej kuchyne si bez nej fanúšikovia nedokázali predstaviť.

16.11.2021 11:00
debata (1)

Minulý týždeň sa herečka Kamila Magálová usmievala do objektívov na premiére filmu Karel v jednom z bratislavských kín. Len málokto by v tej chvíli povedal, že o pár dní oslávi 71 rokov.

Video

Počas premiéry stavila na decentnú čiernu, ktorú nosí na slávnostné príležitosti pomerne často. Svoj „look“ však Magálová šikovne ozvláštnila výraznými okuliarmi, ktoré pôsobili veľmi šik. Ryšavé vlasy mala mierne vyhladené, mejkap zostal decentný a takmer nenápadný.

zväčšiť Kamila Magálová v roku 2018. Foto: Profimedia
magálová Kamila Magálová v roku 2018.

Kamila Magálová sa narodila 16. novembra 1950 v Bratislave a patrí k stáliciam televízie, filmu aj divadla. Poznáme ju z niekoľkých úspešných televíznych rozprávkach a seriáloch ako Lekár umierajúceho času, Život bez konca a tiež populárnych Bakalároch, kde hrala vo viacerých príbehoch. Posledné roky bola neprehliadnuteľná napríklad v projektoch Ordinácia v ružovej záhrade, Terapii z produkcie HBO či v krimi seriáli TV JOJ Za sklom.

Herečka Kamila Magálová (vpravo) a Ivana Gottová.
Herečka Kamila Magálová na premiére...
+3Kamila Magálová roku 2019.

Veľkú popularitu jej v poslednom období priniesla milostná komédia Líbáš jako Bůh od režisérky a scenáristky Marie Poledňákovej, ktorá sa dočkala aj úspešného pokračovania, Magálovú tiež obsadil do svojho filmu Hmyz uznávaný filmár Jan Švankmajer. Po boku zosnulého Karla Gotta si zahrala kráľovnú v rozprávke Dušana Rapoša Keď draka bolí hlava.

Ivana Gottová Čítajte viac VIDEO: Neplačte, oslavujte život! Ivana Gottová priviezla film Karel na Slovensko

Diváci herečku milovali aj ako šikovnú a inšpiratívnu kuchárku – relácia Tajomstvo mojej kuchyne sa na obrazovky RTVS dostala v roku 2009 a Magálová bola jej súčasťou až do konca roku 2020.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #výročie #Kamila Magálová #film Karel

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....