Vitálna so skvelou postavou! Ako sa stravuje Jill Biden? Jej jednoduché zásady prekvapia

Jill Biden je ako prvá dáma USA pod prísnym drobnohľadom médií. A hoci v júni oslávila okrúhlu 70-ku, srší z nej vitalita a na svoju postavičku môže byť naozaj pyšná. V rozhovoroch prezradila, akých stravovacích zásad sa drží.

04.11.2021 09:00
Italy G20 Summit Foto: ,
Prvá dáma USA, Jill Biden (70), počas návštevy Talianska.
debata (1)

Zákazy sú nanič

Prvá dáma USA nikdy neuznávala úplné vylúčenie určitých zložiek z jedálnička. Pokiaľ ide o vyváženú stravu verí, že je dôležité pristupovať k nej so zdravým rozumom a občas si dopriať niečo navyše. Pre magazín „Self“ prezradila, že ako dieťa nemala voľný prístup k nezdravým koláčom, sladkostiam alebo sladeným nápojom a jej túžba po nich nikdy nebola veľká. Opísala, že ani jej deti neholdovali fastfoodu, skôr si dajú zdravé jedlá. Ak však dostane chuť na hranolky či iné nezdravé potraviny, dať si ich občas s mierou je podľa nej v poriadku.

Prvá dáma USA, Jill Biden (70), počas návštevy...
Prvá dáma USA, Jill Biden (70), počas návštevy...
+2Prvá dáma USA, Jill Biden (70), počas návštevy...

Jednoduché recepty

Jill Biden vždy milovala varenie, zvlášť rada pripravuje doma jedlá, ktoré nie sú komplikované. Ako prezradila v rozhovore pre americký magazín Parade, najradšej má recepty, v ktorých sa všetko hodí do jedného hrnca a je hotovo. Obľúbené rodinné jedlá rada dopĺňa zeleninovými prílohami, vďaka čomu sú zdravšie.

kate - koláž Čítajte viac To je záber! Zuzana Čaputová a vojvodkyňa Kate tvárou v tvár. Počas rozhovoru obe žiarili

Mandle na zahnanie hladu

V rozhovore pre magazín „Parade“ opísala, že ako učiteľka v škole občas dostala počas dňa chuť na niečo pod zub, ale po nezdravých snackoch v takých chvíľach nesiahla. Jeden z jej tipov znie – majte po ruke vždy mandle. Sú sýte, majú vysoký obsah zdravých tukov a sú zdravé. Dodala však, že okrem stravy si dáva pozor najmä na pravidelné cvičenie.

Zdravé sušienky

Podľa Boston Globe sú obľúbenými koláčikmi Jill Bidenovej veľké, pikantné ovsené sušienky so sušenými brusnicami. Tie si takisto dopraje s mierou, v stravovaní sa prvá dáma USA drží najmä zdravého rozumu, ako niekoľkokrát prízvukovala.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #zdravá strava #stravovanie #Jill Biden

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...