Rozdiel 15 rokov! Ale slávna Stiflerova mama akoby nezostarla ani o deň, oslavuje 60

Herečka Jennifer Coolidge, čerstvá 60-nička, sa preslávila vďaka komédii Prci, prci, prcičky (1999).

28.08.2021 13:00
debata (1)

Na prvý, druhý aj tretí pohľad sa nedá pomýliť! Herečka Jennifer Coolidge sa dlhé roky zubami-nechtami drží imidžu sexi dračice, ktorý jej „prischol“ už koncom 90-tych rokov potom, čo si zahrala síce malú, ale výraznú rolu mamy jedného z mladých hrdinov v komédii Prci, prci, prcičky (1999). Nálepky Stiflerova mama sa táto blondínka, ktorá 28. augusta oslavuje okrúhlu 60-ku, zrejme nikdy nezbaví.

zväčšiť Rozdiel 15 rokov na tvári herečky Jennifer... Foto: SHUTTERSTOCK, Profimedia
Jennifer Coolidge Rozdiel 15 rokov na tvári herečky Jennifer Coolidge - vľavo rok 2021 - vpravo rok 2006.

Rodáčka z Bostonu má na svojom konte vyše stovku filmových či televíznych úloh, najväčšiu popularitu jej však priniesla spomínaná komédia a niekoľko jej pokračovaní. Okrem toho si zahrala výraznú rolu aj v komediálnom seriáli Dve baby na mizine (2012 – 2017) či postavu v sérii Joey (2004 – 2006). Objavila sa aj v komédiách Pravá blondínka, Zoolander či v seriáli Frasier.

 Jennifer Coolidge v roku 2012.
 Jennifer Coolidge v roku 2013.
+3 Jennifer Coolidge v roku 2006.

Pri pohľade na jej tvár je jasné, že istým zásahom sa nevyhla, skôr naopak… Tvár bez vrások, plné pery, „nafúknuté“ líca… Červené koberce herečka miluje a rada sa na nich predvedie zo všetkých strán. Bujná blond hriva jej roky padá na plecia takmer v rovnakom zostrihu aj dĺžke, plný dekolt je jej pýchou. Veselá povaha z nej robí príjemné osvieženie spoločenských podujatí.

Ak porovnáme zábery, ktoré od seba delí dlhých 15 rokov, na tvári hviezdy, čerstvej 60-ničky, zbadáme len minimálne zmeny. Starne jednoducho po svojom… Herečka sa nikdy nevydala a je bezdetná.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Coolidge #Prci #prcičky

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....