Vojvodkyňa Meghan ako malé dievčatko, stredoškoláčka či herečka! Čas s ňou takto plynul

Pozrite si zábery oslávenkyne, ktorá sa vydala do britskej kráľovskej rodiny, z ktorej následne "utiekla" do rodnej Kalifornie.

04.08.2021 13:00
meghan Foto:
Meghan Markle na zábere z roku 2011.
debata

Meghan sa narodila 4. augusta 1981 v Los Angeles, kde aj vyrástla. Jej matka Doria Ragland je sociálnou pracovníčkou a inštruktorkou jogy, otec Thomas Markle pracoval ako kameraman a fotograf v sitcome Ženatý so záväzkami a Meghan ako dieťa často navštevovala natáčania. Meghan je zmiešaného pôvodu.

zväčšiť Meghan Markle na zábere z roku 1999 (ako... Foto: Profimedia
megahn markle Meghan Markle na zábere z roku 1999 (ako 18-ročná) - absolventka strednej školy Immaculate Heart High School v Los Angeles.

Od piatich rokov Meghan Marklová navštevovala veľa súkromných škôl, medzi nimi napríklad Hollywood Little Red Schoolhouse. V dvanástich rokoch začala študovať na rímskokatolíckej dievčenskej škole „Immaculate Heart High School” v Los Angeles. V roku 2003 absolvovala Severozápadnú univerzitu, kde študovala divadelné umenie.

Meghan ako 6-ročná v dome jej mamy Dorie...
Meghan Markle na zábere z roku 1999 (ako...
+5Vojvodkyňa Meghan ešte ako herečka Meghan...

Po absolvovaní herectva a medzinárodných štúdií na súkromnej ​​Severozápadnej univerzite v roku 2003 začala dostávať drobné úlohy, najväčšiu slávu jej priniesla rola sekretárky Rachel Zaneovej v seriáli Kravaťáci (2011 až 2018).

meghan Čítajte viac Rozprávkový osud? Len zdanlivo! Vojvodkyňa Meghan oslavuje 40 so svojím princom, ďaleko od kráľovskej rodiny

V epizódnych postavách sme ju mohli vidieť vo filmoch Šéfovia na zabitie (2011), Ohňostroj lásky (2010) či nezabudni na mňa (2009).

zväčšiť 19. mája 2018 si britský princ Harry a americká... Foto: SHUTTERSTOCK
princ Harry 19. mája 2018 si britský princ Harry a americká herečka Meghan Markle stali manželmi.

S britským princom Harrym sa zoznámila v roku 2016. Ich zasnúbenie oznámil Kensingtonský palác v novembri 2017, svadbu si vystrojili v máji 2018.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Meghan Markle

+ Nezaoberajte sa neustále rozprávaním o cvičení, začnite konať.
Buďte viac produktívny a robte niečo preto aby...

+ Zamerajte sa na seba a na svoje chyby, všetko ostatné počká.
Časom sa všetko uvedie na pravú mieru, nemáte sa...