Oslavujú tretie výročie! Pre Harryho a Meghan je plné očakávania

19. mája 2018 si britský princ Harry a americká herečka Meghan Markle povedali "áno".

19.05.2021 11:00
princ Harry Foto:
19. mája 2018 sa britský princ Harry a americká herečka Meghan Markle stali manželmi.
debata

Z kráľovskej svadby, ktorá sa konala v Kaplnke svätého Juraja vo Windsore, sa stala v Británii udalosť roka, čo potvrdil aj zástup celebritných hostí. Ich prvému manželskému bozku sa prizerali manželia Clooneyovci, David Beckham a jeho manželka Victoria, moderátorka Oprah Winfrey, herec Idris Elba, herečka Gina Torres, tenistka Serena Williams, spevák James Blunt a mnohí ďalší.

Dcérka sa narodí čoskoro

Harry a Meghan sa už krátko po oslave ich tretieho výročia stanú dvojnásobnými rodičmi. 39-ročná vojvodkyňa privedie na svet dcérku, ako dvojica prezradila počas marcového rozhovoru s moderátorkou Oprah Winfreovou. Práve vystúpenie manželov pred kamerami jej šou však vnieslo do vzťahov s kráľovskou rodinou veľa nepríjemností. Tie sa nevyriešili ani príchodom Harryho späť do Británie, keď sa zúčastnil pohrebu princa Philipa, jeho starého otca.

princ Harry, meghan Markle Čítajte viac Sú dokonalí! Pozrite si Harryho a Meghan na oficiálnych svadobných fotkách

Očakávanie potomka je pre nich o to radostnejšie, že v lete manželka princa Harryho o dieťatko prišla. Smutnú udalosť opísala v článku, ktorý napísala pre „New York Times“ v novembri. Smutnú udalosť si tak nechávali manželia pár mesiacov pre seba a stratu prežívali v súkromí.

Takáto bola Meghan nevesta

19. mája 2018 sa britský princ Harry a americká... Foto: SHUTTERSTOCK
princ Harry 19. mája 2018 sa britský princ Harry a americká herečka Meghan Markle stali manželmi.

Svadobnú róbu pre nevestu navrhla dizajnérka Clare Waight Keller, ktorá sa v roku 2017 stala kreatívnou riaditeľkou francúzskeho ateliéru Givenchy. Práve v krajčírskych dielňach značky vznikli svadobné šaty, na ktorých Waight Keller úzko spolupracovala s Meghan a ktoré vystihoval elegantný minimalizmus a dokonalé krajčírske umenie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #kráľovská svadba

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...