Drobec princeznej Eugenie na nových fotkách! Po kritike už nie je na zábery syna skúpa

Britská princezná Eugenie sa 9. februára stala mamou, svojmu manželovi, Jackovi Brooksbankovi, porodila syna. Chlapček dostal meno August Philip Hawke.

25.03.2021 15:00
Eugenie Foto: ,
Britská princezná Eugenie.
debata

23. marca oslávila už ako čerstvá mamička 31. narodeniny vnučka britskej kráľovnej Alžbety II., princezná Eugenie. Fanúšikov potešila novým záberom svojho malého pokladu, ktorý zverejnila na Instagrame. "Dostala som najlepší darček, aký som si mohla priať,“ napísala k zverejneným fotkám Eugenie.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Princess Eugenie (@princesseugenie)

Na fotografiách drží v náručí malého Augusta a zároveň pri nej pózuje aj jej manžel, Jack Brooksbank. August má česť týždňov a do objektívu sa pozerá z otcovho náručia svojimi modrými očkami (preklikajte).

Fotografie mladej rodinky sa začínajú na oficiálnom Instagrame princeznej množiť. Možno aj preto, že po narodení syna si vyslúžila princezná kritiku médií za to, akým záberom oznámila jeho narodenie. Na fotografii nebolo vidieť tváričku malého Augusta, iba drobné pršteky batoľaťa.

Phil Dampier, ktorý o kráľovskej rodine napísal množstvo kníh, sa pre „The Telegraph“ vtedy vyjadril v kritickom tóne. Na rozdiel od celebrít, ktoré práve takýmito zábermi oznamujú svetu, že sa stali rodičmi, pri britskej princeznej by takáto fotografia zverejnená byť nemala. Ako dôvod uvádza fakt, že kráľovská rodina je financovaná z peňazí daňových poplatníkov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Princess Eugenie (@princesseugenie)

Ešte v septembri médiá potvrdili, že potomok Eugenie a jej manžela nedostane žiaden šľachtický titul. Hoci im ho ponúkla sama kráľovná ako "dar“ pre dieťa, rodičia ho údajne odmietli. Princezná Eugenie, ktorá je aktuálne desiata v následníctve na trón, je mladšou dcérou kráľovninho syna, princa Andrewa a jeho bývalej manželky Sarah Fergusonovej, vojvodkyne z Yorku. Za dnes 35-ročného Brooksbanka sa vydala v roku 2018 na hrade Windsor.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Eugenie

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...