Takto vyzerala oslávenkyňa Shakira pred 15-timi rokmi! Mladosť si uchováva aj vďaka týmto tipom

Kolumbijská superstar Shakira oslavuje 2. februára 44 rokov.

02.02.2021 09:00
Shakira Foto: ,
Shakira počas MTV Europe Music Awards v roku 2005.
debata

Jej hity Whenever, Wherever, Hips Do not Lie alebo futbalová hymna Waka Waka pozná caelý svet… Nielen talent, ale aj prirodzená krása a nepopierateľný šarm charakterizujú slávnu dvojnásobnú mamu. Tej by 44 rokov hádal málokto.

Shakira v  New Yorku v roku 2005. Foto: SITA/AP, JENNIFER SZYMASZEK
SHAKIRA Shakira v New Yorku v roku 2005.

Ona sama nepopiera, že za svoju popularitu vďačí aj atraktívnemu zovňajšku. "Stačí sa dobre nalíčiť, občas sa správne zavlniť a len máličko na fotkách ukázať,“ vysvetlila v minulosti kráska sa snedou pleťou a blonďavými vlasmi. Jej partnerom je o desať rokov mladší futbalista Gerard Piqué, s ktorým sa spoznala na futbalovom šampionáte v JAR v roku 2010. V januári 2013 sa páru narodil syn Milan, druhý syn Sasha sa narodil o dva roky neskôr. Zaujímavosťou je, že Shakira a Piqué narodeniny oslavujú v rovnaký deň.

Shakira v roku 2005.
Shakira počas  MTV  Europe Music Awards v roku...
+2Shakira v  New Yorku v roku 2005.

Keďže je krásna žena, v mnohých rozhovoroch sa zvrtla často téma aj na jej tajomstvá starostlivosti o krásu. Prezradila napríklad, že pred koncertami či spoločenskými podujatiami sa často líči sama. A takáto je jej filozofia líčenia. „Nech je to jednoduché. Zvyčajne nosím prirodzenú farbu na perách a zvýrazňujem si oči. Mám pocit, že čím menej mejkapu použijem, tým lepšie vyzerám. Po toľkých rokoch pred kamerou si niekedy myslím, že vyzerám lepšie ako pred 10 rokmi, keď som nosila silnejší mejkap. Je dôležité nechať žiariť vlastnú pokožku,“ opísala napríklad pre magazín InStyle.

Jennifer Lopez a  Shakira v roku 2020. Foto: SITA/AP, David J. Phillip
Shakira Jennifer Lopez a Shakira v roku 2020.

Pre magazín Allure zasa prezradila, že si dáva veľký pozor na ochranu pokožky pred slnečnými lúčmi. Opaľovací krém je podľa nej alfou a omegou ochrany pleti, siaha po ochrannom faktore 50. Shakira volí prírodnú kozmetiku, dáva si pozor na to, aby produkty, ktoré používa, boli bez parabénov. „Snažím sa udržiavať pokožku čistú, každý večer sa nezabudnem dôkladne odlíčiť. Čo sa podkladovej bázy týka, používam takú bez oleja,“ prezradila v spomínanom rozhovore.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #výročie #Shakira

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...