Čo obľubujú na raňajky deti vojvodkyne Kate a princa Williama?

Žiadne hody, ale zdravá strava. Charlotte, George a Louis majú na raňajky najradšej...

27.01.2021 12:26
kate, william, charlotte, louis, george Foto: ,
Britský princ William sa v piatok večer s celou rodinou zúčastnil na vianočnom predstavení v Londýne.
debata

Vojvodkyňa Kate a princ William si vychutnávajú radi domácu stravu a ich tri ratolesti si z času na čas pochutia práve na takých jedlách, ktoré milujú aj ostatné deti v ich veku – špagety a pizzu.

Počas januárovej návštevy londýnskych jaslí „Stockwell Gardens Nursery and Pre-school“ trojnásobná mama prezradila, čo zvyknú jej deti jesť na raňajky. „Na raňajky obľubujú jablká a cereálie,“ píše Daily Mail.

39-ročná vojvodkyňa rada začína svoje ráno zdravými raňajkami, obľubuje smoothie obsahujúce kel, špenát, spirulinu, koriander či čučoriedky. Spirulinu vo forme prášku nasype do nápoja, ktorý sa má postarať nielen o ranný prílev energie, ale aj o proteíny, vitamíny a aminokyseliny. Spirulina je riasa, ktorá sa vyznačuje vysokým podielom vlákniny a obsahuje jednu z najvyšších koncentrácií zeleného farbiva – chlorofylu zo všetkých rastlín.

Práve cestoviny, konkrétne špagety, sa vojvodkyni spájajú v mysli so začiatkom jej vzťahu s princom Williamom. William a Kate sa stretli v roku 2001 počas štúdia na Univezrite St. Andrews, ktorú obaja navštevovali a princ sa na peknú hnedovlásku snažil zapôsobiť. „Počas našich univerzitných čias varil rôzne druhy jedál. Bolo to v období, kedy sa na mňa snažil zapôsobiť. Boli to jedlá ako bolonské špagety a podobne,“ odznelo v dokumente "William & Kate: Too Good To Be True?“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ William #raňajky

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...