Cameron Diaz opísala nezvyčajné chute jej malej dcérky: Miluje kôpor a tymián

Mrkva, jablká a pšenová kaša? Ak by ste predpokladali, že v tomto duchu sa stravuje malá dcérka herečky Cameron Diazovej, tak ste na omyle.

26.11.2020 09:00
Cameron Diaz Foto: ,
Herečka Cameron Diaz na archívnej snímke.
debata

Hrdá mama v rozhovore prezradila, že jej malá Raddix má celkom nezvyčajné chute. Aké jedlá preferuje?

Materstvo je pre Cameron Diaz najúžasnejšou prácou na svete. Jedna z najlepšie zarábajúcich hollywoodskych herečiek doslova „zmizla“ z filmového plátka a užíva si rolu mamy. Tou sa stala 30. decembra 2019, kedy jej a manželovi, Benjimu Maddenovi, porodila dcérku náhradná mama.

V rozhovore s moderátorkou Rachael Rayovou 48-ročná herečka prezradila, že sa cíti dobre v pozícii ženy v domácnosti a vášnivej kuchárky. „Pre mňa je varenie jazykom lásky. Veľmi rada varím pre svojho manžela a dcéru,“ uviedla Diaz. Prvé štyri mesiace pripravovala každé jedlo pre Raddix sama. Potom sa však blondínka priznala, že postupne prišlo obdobie, kedy si s manželom hovorili: „Objednajme si niečo na obed“, „Objednajme si niečo na večeru.“ Dcérka tak vždy zatúžila ochutnať aj jedlo od mamy a otca. Ale herečka dodala, že väčšinu jedál stále pripravuje ona sama.

Namiesto detskej výživy má malá Raddix v ponuke veľmi pestrú škálu produktov. "Nikdy nemala pyré,“ opísala slávna mama televíznej moderátorke. U Raddix sú v kurze cesnak aj čerstvé bylinky, miluje chuť kôpru a tymiánu, takisto má rada hovädzí vývar.

V roku 2015 Diaz vydala za muzikanta Benjiho Maddena z kapely Good Charlotte. Rodáčka zo San Diega sa pred vyše piatimi rokmi pracovne stiahla a nové filmy nenakrúca.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dcéra #strava #materstvo #Cameron Diaz

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...