Ratajkowski, Kloss či princezná Eugenie! Týmito zábermi svetu oznámili, že sú tehotné

Videá a fotografie plné šťastia a očakávania. Pozrite si, ako princezná Eugenie, Karlie Kloss či Jessica Hart oznámili fanúšikom, že čakajú dieťatko.

20.11.2020 09:00
Modelka Emily Ratajkowski na archívom zábere. Foto: ,
Modelka Emily Ratajkowski na archívom zábere.
debata

Dvadsaťosemročná modelka a influencerka Karlie Kloss zverejnila pred pár dňami na svojom Instagrame krátke video, ktoré ju zachytáva v spodnej bielizni. „Dobré ránko, ahoj dieťatko,“ napísala k videu Kloss, zaostrila na svoje zaoblené bruško a poslala vzdušný bozk do kamery.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Karlie Kloss (@karliekloss)

Modelka a známa provokatérka Emily Ratajkowski o svojom tehotenstve informovala na stránke magazínu Vogue, pre ktorú spoločne s kamarátkou Lenou Dunhamovou nakrútili krátke video. Video, na ktorom sa chytá za bruško, zverejnila aj na svojom Instagrame, kde ju sleduje 27 miliónov fanúšikov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Emily Ratajkowski (@emrata)

Aj členky kráľovských rodín sa radostnými správami chvália na Instagrame. Koncom septembra princezná Eugenie (30) prezradila, že je tehotná. S manželom, Jackom Brooksbankom (34), sa správou popýšili spoločne, zverejnili záber detských topánočiek: „Jej kráľovská výsosť, princezná Eugenie a pán Jack Brooksbank s potešením oznamujú, že začiatkom roka 2021 sa dočkajú potomka,“ napísali.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Princess Eugenie (@princesseugenie)

Slávna Austrálčanka z Victoria's Se­cret, Jessica Hart, oznámila fanúšikom šťastnú novinku začiatkom septembra. S partnerom, Jamesom Kirkhom, budú už čoskoro rodičmi. 34-ročná kráska zverejnila fotografiu s tehotenským testom, ktorý bol pozitívny – k záberu dopísala: „Takto som sa zobudila“.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jessica Hart (@jesshart)

Modelka Romee Strijd koncom mája prezradila, že je tehotná. Správu zverejnila fotografiou, na ktorej 24-ročná blondínka pyšne ukazuje malé bruško. Na zábere pózuje s manželom, Laurensom van Leeuwenom, s ktorým sa postavila pred oltár v roku 2018. Dvojica je však spolu už desať rokov. Bábätka sa tak dočkajú už čochvíľa.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Romee Strijd (@romeestrijd)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #Karlie Kloss #princezná Eugenie

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...