Nádherná Rosie Huntington-Whiteley: Rady o líčení som dostala od mamy

33-ročná rodáčka z Plymouthu, blond hviezda Rosie Huntington-Whiteley, patrí medzi najkrajšie ženy sveta.

29.06.2020 13:00
Modelka Rosie Huntington-Whiteley na párty... Foto: ,
Modelka Rosie Huntington-Whiteley na párty magazínu Vanity Fair.
debata

Vysoká postava, hustá blond hrina a dokonalá tvár z nej robia ženu, ktorá má milióny obdivovateľov. Ako prezradila Rosie Huntington-Whiteley pre „Emirates Woman“, základné rady o kráse a starostlivosti dostala od svojej mamy. Významná rada podľa nej sa týkala mejkapu.

„Mejkap má zabezpečiť, aby sa žena cítila lepšie, nie niečo skrývala,“ povedala slávna blondínka, ktorá sa v roku 2017 stala mamou. O mejkape ešte prezradila: „Mama mi dovolila nosiť mejkap, ale len veľmi jemný, aby to vyzeralo prirodzene. Pamätám sa na jej slová: ‚Mejkap má zdôrazniť to, čo máte a nie to skrývať‘.“ To si pamätám ešte z čias, keď som bola veľmi mladé dievča."

Ako malá Rosie s očakávaním sledovala, ako sa mama doma líči. „Vždy som ju sledovala, ako sa chystala do práce alebo večer von. Vkradla som sa do spálne a ona mi dovolila, aby som ju pozorovala.“ Pre mladé dievča to bol fascinujúci proces. „To, ako sa z mamy stáva žena, ktorá ide do práce alebo žena, ktorá ide večer von, bol pre mňa nesmierne vzrušujúci pohľad.“

Rodáčka z Plymouthu a hviezda akčných filmov, Jason Statham (52), tvoria pár od roku 2010, pričom od roku 2016 sú zasnúbení. Slávna blondínka začala ako modelka pracovať už ako 15-ročná, v roku 2006 podpísala zmluvu so značkou Victoria's Secret. V roku 2011 nahradila v snímke Transformers herečku Megan Foxovú, zahrala si aj v snímke Šialený Max: Zbesilá jazda (2015). Dvojica vychováva spoločného syna Jacka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Rosie Huntington-Whiteley

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....