Bacuľka Rebel Wilson urputne bojuje s kilami! Na túto hmotnosť sa chce dostať

Veselá blondínka Rebel Wilson má nadváhu a z hollywoodskej šablóny krásy sa vymyká.

27.05.2020 11:00
debata

Napriek tomu má úspech. Pri svojej hmotnosti však zostať nechce a tak sa snaží kíl navyše zbaviť. Nie však drastickými diétami, ale premyslenými krokmi a celkovou zmenou životného štýlu – tú má naplánovanú na celý rok.

Herečka Rebel Wilson v kreácii Jason Wu. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Rebel Wilson v kreácii Jason Wu. Herečka Rebel Wilson v kreácii Jason Wu.

40-ročná hviezda komédií ako Podfukárky či Ako prežiť single na Instagrame, kde ju sleduje takmer 8 miliónov fanúšikov prezradila, na akú hmotnosť sa chce dopracovať. „Aké sú vaše ciele v tomto roku? Vzhľadom na moju aktuálnu misiu "zdravého roka“ chcem dosiahnuť hmotnosť 75 kg,“ píše herečka pod fotografiou, na ktorej pózuje v modrej teplákovej súprave. Ale nielen 75 kilogramov je na jej zozname úloh pre tento rok.

Chce tiež docieliť, aby jeden z jej filmov mohol byť uvedený do výroby v roku 2020. „Oba ciele prinášajú každodenné výzvy a prekážky, ale tvrdo pracujem,“ napísala. „Pokúste sa každý deň vynaložiť trocha úsilia. Viem, že niektoré dni sú frustrujúce a vás odrádza to, že sa neposúvate ďalej… Ale dobré veci sa vám dostanú do cesty.“

40-ročná rodáčka zo Sydney na svojom Instagrame zobrazuje svoj boj s nadváhou, často zverejňuje práve zábery z tréningu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #chudnutie #Rebel Wilson

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...