Záhrada ako oáza! Cíti to tak aj speváčka Kristína, pestuje toho dosť

Veľkou vášňou speváčky Kristíny je záhradka. Les, príroda a záhradka ju totiž veľmi inšpirujú k tvorbe.

09.05.2020 12:00
kristína Foto: ,
Slovenská speváčka Kristína.
debata

"Už začína v záhrade všetko rozkvitať, každý strom a krík má svoje načasovanie, je to úžasné. Máme už krásne rozkvitnutú magnóliu, levandule a hortenzie sa už tiež prebúdzajú… Záhradkárčenie a pestovanie som teraz začala spoznávať ešte viac ako predtým. S mojím mužom sme si zadovážili kvetináče so samozavlažovacím systémom a posadili sme rôzne druhy zeleniny – cuketu, cherry paradajky, šaláty, bylinky a rôzne druhy ovocia. Máme z toho obaja veľkú radosť, pretože je to zároveň aj náš spoločný relax,“ vyznala sa.

Do budúcna by podľa vlastných slov prijala ísť žiť aj do hlbšej prírody, ak nájde s partnerom to správne miesto. „Nemyslím tým byť úplne na samotke, chcela by som, aby v tej lokalite bola aj infraštruktúra a pekne to tam fungovalo, no aby sme mali bližšie nejaký pekný les ,“ prezradila.

Les, príroda a záhradka ju totiž veľmi inšpirujú k tvorbe. "Popri záhradkárčení a prechádzkach prírodou, samozrejme, aj tvorím. Mala som dlhšie obdobie, keď som sa potrebovala stíšiť a vrátiť sa späť k tvorbe mojich vlastných piesní, ktorá ma veľmi napĺňa. Vytvorila som si na to čas a venujem tomu už dlho svoju energiu, tak, aby som mohla potom pozbierať dobrú úrodu. Je to ako so sadením a pestovaním v záhrade. Už dlhšiu dobu pracujem na svojom novom albume, teraz chcem ešte niečo hudobné zasiať, posadiť a uvidíme, čo bude ďalej…,“ poznamenala.

debata chyba
Viac na túto tému: #záhrada #Kristina

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...