Topmodelka Naomi Campbell šokuje: Obyčajne jem len raz denne

Dezert si dopraje 49-ročná Britka raz týždenne, aj to si dáva extrémny pozor, aký.

24.04.2020 09:00
debata

Áno, pri pohľade na 49-ročnú topmodelku Naomi Campbellovú musí každý uznať, že jej telo je obdivuhodné. Štíhle krivky, sexi nohy, krásny dekolt. A hoci dosť z toho jej nadelila príroda, starať sa musí aj ona. Aktuálne slávna Britka však v rozhovore s denníkom „The Sun“ prezradila priam šokujúcu informáciu o jej strave – obvykle je len jeden raz denne.

Topmodelka Naomi Campbell v kreácii Versace. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Topmodelka Naomi Campbell. Topmodelka Naomi Campbell v kreácii Versace.

V rozhovore prezradila, že sama na seba, čo sa stravy týka, je extrémne prísna. „Jem na obed. Obed je aj mojou večerou, pretože zvyčajne jem len jeden raz denne,“ opísala. Okrem takéhoto stravovania priznáva aj pravidelný domáci tréning.

Téma stravovania slávnej hviezdy 90-tych rokov sa točila aj okolo sladkostí či maškrtenia. Na stole sa u nej objavia dezerty len raz týždenne. „V nedeľu si čo-to doprajem. Robím koláč, puding či dezert.“ Aj čo sa pochúťok týka je veľmi opatrná a vyhýba sa v nich lepku či mliečnym výrobkom.

Campbell sa takto neobmedzuje len teraz, krátko pred oslavou okrúhlej päťdesiatky. Ako povedala už aj v minulosti, v britskej šou „Lorraine“, pred módnymi prehliadkami dokázala 10 dní vydržať len na ovocných a zeleninových šťavách, zriekla sa akéhokoľvek „normálneho“ jedla, aby sa zbavila neželaného tuku na svojom tele. Ak sa rozhodne byť jeden deň bez stravy, nie je to pre ňu problém. „Pijem iba vodu a šťavy. Niekedy to vydržím deň, niekedy dlhšie, riadim sa podľa pocitov,“ dodala.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #strava #Naomi Campbell #modelka

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...