Kvôli alkoholu som premeškala vzácne momenty s deťmi, ľutuje Simpson

V záujme svojich detí sa herečka a speváčka Jessica Simpson napokon odhodlala definitívne zabojovať so závislosťou od alkoholu.

24.03.2020 14:00
Speváčka, dizajnérka a knižná autorka Jessica... Foto: ,
Speváčka, dizajnérka a knižná autorka Jessica Simpson.
debata

39-ročná hviezda má tri deti – syna Acea a dcérky Maxwell a Birdie. Až keď si začala slávna blondínka uvedomovať, koľko okamihov s deťmi premeškala len kvôli alkoholu, začala brať svoj boj vážne.

„Moje dve staršie deti mali vtedy štyri a päť rokov… Ja som sa dostala do špirály alkoholu, kedy som premeškala vzácne momenty s mojimi deťmi, potom ma videli a zostali zaskočené. Túžila som žiť prítomnosťou, mať jasný pohľad a byť vzorom pre moje deti,“ opísala 39-ročná Jessica Simpson v šou Kelly Clarkson.

Odkedy sa vzdala alkoholu, vidí svoj život jasnejšie než kedykoľvek predtým. „Zašlo to tak ďaleko, že môj život priveľmi eskaloval a ja už som ho nedokázala dostať do normálu. A alkohol už prestal zaberať. Zostala som úplne "vyhodená“ z cesty. Rozhodla som sa zostať triezva, prestala som piť alkohol a to vnieslo do môjho života veľa svetla. Naučila som sa dosť o sebe, snažila som sa prísť na to, prečo som pila – pokúšala som sa od niečoho utiecť," dodala trojnásobná mama.

Jessica Simpson vychováva svoje deti s manželom, bývalým hráčom NFL, Ericom Johnsonom. S ním sa postavila pred oltár v roku 2014, po 4-ročnom vzťahu. Ich tretie dieťa, dcérka Birdie Mae Johnson, prišla na svet pred rokom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #alkohol #Jessica Simpson

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....