Helen Mirren odkazuje ženám: Nehanbime sa za šediny

Slávna Britka odmieta sedieť hodiny v kaderníckych salónoch, nemá na to čas.

16.03.2020 07:00
Helen Mirren Foto:
Herečka Helen Mirren.
debata

Herečka Helen Mirren je priveľmi "lenivá“ na farbenie vlasov. 74-ročná herečka sa za svoje šediny nehanbí, naopak, má ich rada. A prezrádza dôvod, prečo sa neobťažuje s farbením vlasov. Stojí ju to veľa času, ktorý nechce strácať.

Oscarom ovenčená Britka je priveľmi lenivá, ako prezradila pre magazín People. „Urobila som to preto, lebo som lenivá. Úprimne povedané, som taká lenivá, čo sa mojich vlasov týka. Hoci je mnoho úžasných kaderníkov, nechcem sedieť celé hodiny v salóne. Ja sa tým skrátka nechcem zdržiavať,“ opísala hviezda filmov ako Láska na kari, Anna či Collateral Beauty.

Helen ocenila aj ďalšie hviezdy, vrátane Jane Fonda či Sharon Osbourne, ktoré sa nedávno rozhodli hrdo nosiť svoju prirodzenú farbu vlasov. „Myslím si, že ženy sa tak veľmi obávali mať biele alebo sivé vlasy, pretože ich okamžite zaradili do inej kategórie. Ale oni patria do tejto vekovej kategórie. Je mi ľúto, ale áno! Tak prečo nestáť za tým, ako vyzeráme? Berme to ako pozitívnu, nie ako negatívnu vec,“ dodala rodáčka z Londýna.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Helen Mirren #šediny

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...