Čo si obliecť na valentínsky večer? Inšpirujte sa najkrajšou švédskou princeznou

Deň pred sviatkom svätého Valentína sa členky švédskej kráľovskej rodiny objavili na koncerte ktorý sa konal v Štokholme.

14.02.2020 17:00
debata

Medzi dámami, ktoré pozvanie na udalosť s názvom „Lilla Akademien“ prijali, bola kráľovná Silvia, korunná princezná Viktória spolu s dcérou Estelle a takisto princezná Sofia.

Manželka Carla Philipa (40), princezná Sofia (34), zvolila na podujatie, ktoré má podporovať mladé hudobné talenty, romantický model. Či jej voľba súvisela s blížiacim sa sviatkom zaľúbených ťažko povedať. Jej model by však rozhodne obstál aj počas piatkového valentínskeho večera.

Švédska princezná Sofia (vľavo) a kráľovná... Foto: Profimedia
princezná Sofia Švédska princezná Sofia (vľavo) a kráľovná Silvia na podujatí "Lilla Akademien" v Štokholme.

Krásna tmavovláska zvolila tylovú sukňu v príjemnom odtieni bledoružovej, ku ktorej skombinovala kašmírový top značky Soft Goat v odtieni jemnej smotanovej. Jej romantický look dopĺňala aj kytica kvetov, ktorá sa niesla takisto v ružových tónoch.

Vlasy peknej dvojnásobnej mamy padali rozpustené vo veľkých vlnách na plecia. Už pred časom sa Sofia rozhodla pre zmenu – keď si čierne vlasy nechala zosvetliť. Štíhlej manželke Carla Philipa pristane takmer všetko – dokonalá postavička je roky jej tromfom. V minulosti sa Sofia živila aj ako modelka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Sofia #sviatok Valentína

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....