Trénovali naplno! Lopez kontra Shakira počas Super Bowlu - ktorej postavička bola viac sexi?

Shakira má 42 rokov, Jennifer Lopez o osem viac! Ich odhalené telá počas vystúpenia na Super Bowle ich skutočný vek popierali. Ktorej krivky boli lákavejšie? Hlasujte!

04.02.2020 11:00
debata

Jennifer Lopez (50) je známa tým, že rada cvičenia obmieňa. V jej tréningu nechýba energické kardio, ale to kombinuje aj so silovým tréningom – dvíhaním činiek. Pre svoju rolu vo filme Zlatokopky trénovala okrem toho aj 6 týždňov pole-dancing. Lopez bola dlhoročnou klientkou osobného trénera Davida Kirscha, pod ktorého dohľadom trénovala pred mnohými veľkými verejnými vystúpeniami. „Pre Jennifer neexistuje koniec, je k sebe veľmi tvrdá,“ opísal tréner pre NY Post. „Bola vždy nesmierne sústredená a disciplinovaná. Ako 50-ročná má lepší svalový tonus ako niektorí moji 25-roční klienti.“

Jennifer Lopez počas vystúpenia v prestávke... Foto: SITA/AP
Jennifer Lopez Jennifer Lopez počas vystúpenia v prestávke Super Bowlu.

Osobnou trénerkou Shakiry je Anna Kaiser. Práve tá pred pár dňami pre „E!News“ opísala, ako vyzeral tréningový plán 42-ročnej Kolumbijčanky. Okrem iného povedala, že cvičila 6 dní v týždni, voľno mala iba v nedeľu. Cvičenia, na ktoré sa Shakira pred vystúpením zameriava počas tréningu, boli každý deň iné. „Jeden deň mala dlhý tanečný tréning poobede, tak sme sa na nasledujúce ráno sústredili na hodinový, čisto silový tréning,“ opísala Kaiser. Ale v tréningovom programe slávnej speváčky je pravidelný kardio tréning, HIIT tréning či kruhový tréning. Zmena je podľa trénerky veľmi dôležitá, ak trénujete často. "Hlavné je, aby cvičenie nebolo nudné, potom vás dlhodobo baviť nebude,“ opísala trénerka.

Shakira počas vystúpenia v prestávke Super Bowlu. Foto: SITA/AP
Shakira Shakira počas vystúpenia v prestávke Super Bowlu.
Speváčka Jennifer Lopez triumfovala na šou...
Shakira odštartovala vystúpenie v prestávke...
+13Shakira (vľavo) a Jennifer Lopez boli hviezdami...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Lopez #Shakira #Super Bowl 2020

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...