Syn Iglesiasa a Kurnikovovej: Modrooký blonďáčik po mame, s talentom po otcovi!

Slávny spevák Enrique Iglesias (44) na svojom Instagrame z času na čas zverejní videá svojich dvoch ratolestí - dvojičiek Lucy a Nicolasa, ktorých mamou je Anna Kurnikovová.

27.06.2019 09:30
debata

18-mesačné deti ponúkajú rodičom dostatok okamihov, ktorými môžu potešiť aj svojich fanúšikov. Iglesias tak urobil aj teraz, video s jeho malým synom má takmer 2 milióny pozretí.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#weekendvibes ☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️

Príspevok, ktorý zdieľa Enrique Iglesias (@enriqueiglesias),

Nicolas si vychutnáva cestu loďou, počas ktorej si veselo pospevuje a následne otcovi niečo vysvetľuje. Do očí okamžite padnú jeho obrovské modré oči, spod klobúka mu vytŕčajú blond vlásky – oči aj farbu vlasov tak evidentne zdedil po svojej peknej mame. Keďže malý Nicolas si pospevuje, zdedil niečo aj po otcovi – možno tak o pár rokov už bude stáť na pódiu a svojimi skladbami lámať srdcia ženských fanúšičiek. Práve tieto videá jeho ratolestí sa tešia na jeho Instagrame značnej popularite jeho fanúšikov, ktorých má Iglesias vyše 14 miliónov.

Slávny muzikant a niekdajšia tenisová hviezda, Anna Kurnikovová, sú spolu dlhých 18 rokov. V roku 2001 sa sexi tenistka objavila v klipe Enriquea Iglesiasa Escape a vtedy spolu začali randiť. Ich potomkovia prišli na svet 16. decembra 2017 v nemocnici v Miami, pričom sexi športovkyni sa tehotenstvo podarilo pred médiami utajiť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Anna Kurnikovova #Enrique Iglesias

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...