Tehotná Blake Lively si dopraje, na čo má chuť! Predvádzať pre Victoria's Secret sa nechystá

Seriálová hviezda Blake Lively (31) sa spolu s manželom, hercom Ryanom Reynoldsom (42), už o pár mesiacom dočkajú tretieho potomka.

26.06.2019 15:00
debata

Mama dvoch dcér, Inez (2) a James (4), sa rastúcim bruškom prvý raz pochválila iba začiatkom mája počas filmovej premiéry. Novinka Pokémon: Detektív Pikachu prilákal v New Yorku na červený koberec aj slávny hollywoodsky pár a vtedy ich tajomstvo prasklo.

Blake Lively na premiére filmu Pokémon:... Foto: SITA/AP
Blake Lively Blake Lively na premiére filmu Pokémon: Detektív Pikachu v New Yorku.

Ako píše magazín US Weekly, slávnu seriálovú hviezdu trápia rôzne chute, ona sama je prekvapená, čo všetko si jej dieťatko pýta. „Mixuje sladkosti s kockami ľadu, kyslé uhorky so zmrzlinou a čokoládu so slanými čipsami,“ opísal zdroj z okolia herečky pre spomínaný magazín. „Vsáva už na svitaní a pečie si koláč či keksy. Stále ju prenasleduje hlad a tak zje všetko, po čom jej srdce zatúži.“

Herečka je v piatom mesiaci tehotenstva a pribrala 8 kilogramov. Na rozdiel od mnohých svojich kolegýň si z priberania počas tehotenstva ťažkú hlavu nerobí, čo prezradila aj v minulosti v rozhovore pre reláciu „Sunrise“. „Žena nemusí byť okamžite po pôrode pripravená predvádzať pre Victoria's Secret, veď sa práve stala súčasťou zázraku života. Myslím si, preboha, veď som práve priviedla na svet dieťa! Ja by som radšej videla, aby sa táto udalosť viac oslavovala,“ povedala niekdajšia hviezda seriálového hitu Gossip Girl.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Blake Lively #potomok #Ryan Reynolds

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....