Tento zvyk v manželstve Gwyneth Paltrowovej vás prekvapí

V septembri sa oscarová herečka Gwyneth Paltrow (46) postavila po druhý raz pred oltár, "áno" povedala scenáristovi a producentovi Bradovi Falchukovi (48).

11.06.2019 11:00
Herečka Gwyneth Paltrow na archívnom zábere. Foto: ,
Herečka Gwyneth Paltrow na archívnom zábere.
debata

Dvojica tvorí pár od roku 2014 a všetko nasvedčuje tomu, že ich manželstvo je priam idylické. Aktuálne herečka, ktorá v minulosti randila s mužmi ako Brad Pitt či Ben Affleck prezradila, ako s manželom žijú. A mnohých to prekvapí.

V rozhovore pre Sunday Times opísala, že s manželom spolu žijú v jedenej domácnosti len štyri noci, následne sa on vracia do svojho vlastného domu. „Všetci moji ženatí priatelia či vydaté priateľky hovoria, že to znie priam ideálne a nemali by sme na tom nič meniť,“ prezradila v rozhovore herečka a zároveň podnikateľka. Paltrow sa totiž okrem herectva venuje aj svojej lifestylovej značke Goop.

Paltrow bola v rokoch 2003 – 2016 vydatá za anglického hudobníka Chrisa Martina, s frontmanom kapely Coldplay má 14-ročnú dcéru Apple a 12-ročného syna Mosesa, odlúčenie ohlásili v roku 2014. S exmanželom však vychádza skvelo, dokonca aj s jeho novou partnerkou, herečkou Dakotou Johnsonovou. Na jej adresu sa Paltrow vyjadruje výlučne v superlatívoch, napríklad pre magazín Times People ju opísala ako fantastickú ženu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #manželstvo #Gwyneth Paltrow

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...