Krásna pleť herečky Niny Dobrev? Prezradila svoje tipy, inšpirujte sa

Čerstvá tridsiatnička Nina Dobrev, hviezda Upírskych denníkov, myslí na starnutie v istom predstihu.

12.04.2019 17:00
Nina Dobrev Foto: ,
Herečka Nina Dobrev.
debata

A pred zbytočnými vráskami svoju pleť chráni už teraz. Svoj recept na hladučkú pleť bez vrások prezradila v rozhovore pre Harper’s Bazaar. Nie sú to žiadne zložité skrášľovacie procedúry, stačí jej krém obľúbenej značky La Mer. Hydratačný krém za 75 eur si v hrubej vrstve nanesie na noc na tvár a tak ho nechá pôsobiť niekoľko hodín.

„Krém nechám pôsobiť celú noc, aby sa mohla jeho mágia naplno prejaviť. Používam ho pár razy týždenne a vždy, keď ma čaká vystúpenie na červenom koberci, keď potrebujem pôsobiť naozaj sviežo,“ opísala hnedovlasá hviezda Hollywoodu.

Herečka Nina Dobrev. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Nina Dobrev Herečka Nina Dobrev.

Krém nie je jedinou skrášľovacou pomôckou, ktorú používa počas noci. „Počas noci nosím svoj strojček na zuby, ktorý by som mala nosiť aj počas dňa. Ale buďme úprimní – to teda nerobím,“ dodala. A napokon ju ešte inšpirovala aj jej slávna kolegyňa, herečka Kate Hudson – začala používať LED masku na tvár.

„Je to produkt, ktorý ma zaujal na Instagrame Kate Hudsonovej a tak som sa jej opýtala, čo je tá vec, vďaka ktorej vyzerá ako Jason Voorhees. Potom mi povedala, čo za zázraky dokáže a zostala som z nej nadšená.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Nina Dobrev #kozmetika #Upírske denníky

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...