Škoda, že v deň svadby tak nevynikla! Tu je róba princeznej Eugenie v plnej kráse

Princezná Eugenia sa 12. októbra postavila pred oltár so svojím snúbencom, Jackom Brooksbankom (32), v Kaplnke svätého Juraja na hrade Windsor.

27.03.2019 17:00
debata

Počas jej veľkého „dňa D“ mala na sebe dvoje šaty. Biele svadobné šaty pre ňu navrhli britskí dizajnéri Peter Pilotto a Christopher De Vos. Zdobili ich motívy dôležité pre princeznú, ako napríklad bodliak symbolizujúci jej a manželovu obľubu kráľovského sídla Balmoral v Škótsku, trojlístok symbolizujúci Írsko, Yorkovskú ružu a brečtan, ktoré sú symbolmi rodín novomanželov.

Záber z priestorov Buckinghamského paláca na... Foto: SITA/AP, Alex Bramall
Záber z priestorov Buckinghamského paláca na princeznú Eugenie a jej manžela Jacka Brooksbanka po svadobnej večeri. Záber z priestorov Buckinghamského paláca na princeznú Eugenie v šatách Zaca Posena a jej manžela Jacka Brooksbanka po svadobnej večeri.

Následne sa na večernú párty prezliekla do róby z dielne dizajnéra Zaca Posena. Tú mohli fanúšikovia dcéry princa Andrewa obdivovať na zopár fotografiách, ktoré sa dostali na verejnosť. Šaty však na týchto záberoch nezažiarili naplno, tak, ako mohli.

Návrhár pri príležitosti nedávnych 29. narodenín princeznej Eugenie zverejnil celkom nový záber lososových šiat, ktoré, ako vidieť na zábere, zdobila aj jemná a dlhá vlečka. Tú na zverejnených fotografiách v deň svadby nebolo vidieť. Návrhár navyše pridal aj niekoľko slov o princeznej Eugenii. Opísal ju ako osobu s prirodzenou eleganciou, so zlatým srdcom a inteligentných humorom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Zac Posen #princezná Eugenie

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...