Nielen Kate, aj princezná Viktória recykluje šaty! Obľúbené vínovočervené

Model šiat v hodnote 335 eur sa u švédskej princeznej teší značnej obľube.

24.01.2019 09:30
debata
Manželka princa Williama, vojvodkyňa Kate, je známa tým, že šaty či kabáty s obľubou zo svojho kráľovského šatníka vytiahne znovu a znovu. Obľúbené kúsky pravidelne recykluje, čo sa pozitívne podpisuje aj pod jej obľúbenosť u Britov.

Top kúsky v šatníku má aj švédska princezná Viktória. Tá jeden z nich zrecyklova pred pár dňami, počas jej stretnutia v kráľovskom paláci v Štokholme s členmi vlády. Sympatická štyridsiatnička si obliekla vínovočervené šaty švédskej dizajnérky Camilly Thulin. Šaty tesne obopínali jej ženské krivky a dvojnásobnej mame siahali pod kolená.

Princezná Viktória v šatách švédskej dizajnérky... Foto: Profimedia
Princezná Viktória Princezná Viktória v šatách švédskej dizajnérky Camilly Thulin v hodnote vyše 300 eur na aktuálnej snímke, z januára 2019.

Šaty v hodnote 335 eur, ktoré zdobí jemný výstrih a takisto široký opasok, mala švédska princezná na sebe už niekoľkokrát. Okrem aktuálnej januárovej udalosti si ich obliekla aj v novembri 2018 a ukázala sa v nich aj v októbri 2018 počas jej návštevy Francúzska. Vtedy ich však mala previazané úzkym opaskom a k modelu zvolila iné doplnky.

Princezná Viktória v šatách švédskej dizajnérky... Foto: Profimedia
Princezná Viktória Princezná Viktória v šatách švédskej dizajnérky Camilly Thulin v hodnote vyše 300 eur na návšteve Francúzska v októbri 2018.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Švédsko #princezná Viktória

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...