Karolína Chomisteková prezradila: Prečo sa vyhýba jedeniu vonku?

Riaditeľka súťaže Miss Slovensko Karolína Chomisteková nikdy nejedáva na spoločenských podujatiach a slávnostných recepciách.

26.01.2019 08:00
Karolína Chomisteková Foto:
Riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková.
debata (1)

"Ja na žiadnom evente nejem, mám totiž pri jedle rada úplnú pohodu. Jedlo je pre mňa udalosť, rada si k nemu sadnem a vychutnám si, že je len moje. Pekne si ho naservírujem, aj keď si idem dať napríklad sladké, tak si ho na tanieriku pekne porozkladám, a keď jem, tak sa na to sústredím. Na recepciách, po stojačky a v rýchlosti si jedlo neužijem, jedeniu vonku sa teda vyhýbam,“ uviedla v rozhovore.

Známa kráska má navyše pri jedení na recepciách strach z jednej veci. „Nejem vonku aj preto, že sa bojím, že by mi to jedlo niekam spadlo a zašpiním sa. To by asi nebolo úplne v poriadku,“ zasmiala sa Chomisteková. „Aj si často na recepciách hovorím, ako krásne to všetko vyzerá a aj by som si niečo dala, ale proste nemôžem. Mám tento blok, hneď mi ide v hlave, že by som sa určite umazala. Neviem si pomôcť, a to som si teda zažila už rôzne eventy, na ktorých boli naozaj vyberané lahôdky. Radšej sa vždy najem predtým a potom a na večierkoch som šetrný hosť,“ prezradila s úsmevom tmavovláska, ktorá jedenie na akciách nahrádza rozhovormi so známymi a ak sa dá, vždy si rada zatancuje. „Ja som vďačná tanečnica, tanec mám fakt rada, aj keď hriešny tanec zrovna nepredvádzam, ale pohyb je mi prirodzený, a keď počujem dobrú hudbu, hneď sa mi mykajú kolienka,“ podotkla Chomisteková.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #jedlo #Karolína Chomisteková #recepcie

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...