Chrissy Teigen po druhom tehotenstve: Je mi jedno, či si ešte niekedy oblečiem bikiny

Modelka Chrissy Teigen pribrala počas druhého tehotenstva takmer 20 kilogramov. Po hmotnosti modelky, ktorá predvádza bikiny, už netúži.

11.09.2018 13:00
Modelka Chrissy Teigen dorazila v kreácii... Foto: ,
Modelka Chrissy Teigen.
debata

Modelka Chrissy Teigen (32) je spokojnou dvojnásobnou mamou. V máji priviedla na svet syna Milesa, dva roky pred ním modelka porodila dcérku Lunu.

Ako manželka speváka Johna Legenda priznala pre magazín „Women’s Health“, po pôrode prvého potomka začala popíjať. „Nejedla som takmer nič, bola som jednoducho plná z pitia. O svoje telo som sa vtedy dobre nestarala,“ opísala. Pitie sa jej podarilo napokon dostať pod kontrolu. O svoje zdravie, fyzické aj duševné, musela Chrissy zabojovať. Aj tieto problémy spôsobili, že o to, aké má niekdajšia hviezda magazínu Sports Illustrated krivky, sa až tak veľmi nezaujímala.

"Pravdu povediac, je mi jedno, či si ešte niekedy budem môcť obliecť bikiny. Od mojej dvadsiatky som v hlave stále mala len hmotnosť, ktorú môžem mať. To číslo som v sebe nosila vyše desať rokov. To číslo pre mňa znamenalo, že môžem byť modelka, ktorá predvádza bikiny. Ale potom prišla tá zmena – uvedomila som si rozdiel medzi hmotnosťou bikiny modelky a hmotnosťou ženy, ktorá sa cíti dobre.

Koncom marca modelka na svojom Twitteri zverejnila, že počas druhého tehotenstva stihla pribrať 18 kilogramov. Pre magazín US Weekly zároveň povedala, že túži aj po treťom dieťati. Do formy by sa chcela dostať až potom.

John Legend (39) vlastným menom John Roger Stephens a Chrissy Teigenová (32) vstúpili do manželstva v roku 2013.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #Chrissy Teigen #hmotnosť

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...