Emma Stone má o chvíľu tridsiatku na krku. Čo pochopila?

V novembri oslávi americká herečka Emma Stone narodeniny - 30 rokov. V septembrovom vydaní amerického Elle o tom rozprávala so svojou priateľkou Jennifer Lawrence a odznelo pri tom zopár múdrych vecí.

13.09.2018 13:00
Herečka Emma Stone v kreácii Louis Vuitton. Foto: ,
Herečka Emma Stone v kreácii Louis Vuitton.
debata

Tridsať, to je presne časový bod, kedy by sme mali byť už dospelí. Žiadna iná narodeninová oslava okrúhliny nemá taký význam. Emma Stone k tomu povedala:

Priateľstvá

Emma Stone a Jennifer Lawrence tvoria azda najlepšie celebritné priateľstvo. Pravdaže hovoria o kamarátkach a kamarátoch a aký je tento „dospelý vek“ pre ne dôležitý. „Priateľstvá sú pre mňa všetko,“ povedala Stone. „To, že "budem mať tridsať“, hovorí jasnou rečou: Rada by si si už založila rodinu. Tvoje priateľstvá, ľudia, s ktorými vstupuješ do ďalšej životnej fázy – vyberáš si svoju rodinu!"

Plánovať

Tridsať môže byť pre niekoho len číslo, ale predsa nás núti pozrieť sa na život z inej perspektívy. „Obdobie od 20 do 30 bol pre mňa inšpiratívny čas, za ostatných desať rokov sa toho veľa udialo, pozitívneho, aj menej pozitívneho. Je zvláštne, že tridsiatka ťa akoby núti usporiadať si život,“ povedala Stone. „Namiesto toho, aby sme si jednoducho žili svoj sen, robili prácu, ktorá nás baví a uzatvárali priateľstvá, pýtam sa "čo naozaj chcem ako dospelá“? Je zaujímavé nad tým premýšľať. Rada premýšľam."

Meniť plány

Predstavy, ktoré ste mali ako tínedžerka, sa nemusia stať skutočnými. „Ako tínedžerka som vždy tvrdila, že sa nikdy nevydám a nebudem mať deti. Lenže medzičasom som dospela a odrazu sa "chcem vydávať a chcem mať deti“.

Už nič nie je také hrozné

Najkrajšie je podľa Stone to, že s tridsiatkou na krku už nič nie je také hrozné. Napríklad, netrápi ju, ako vyzerá. „Pred pár rokmi to bolo pre mňa ťažké, chcela som vyzerať ukážkovo,“ vysvetlila. „No teraz ma už žiadne komentáre na margo môjho výzoru nehnevajú, určite sa nenechám vyviesť z rovnováhy. Pokúšam sa na to vôbec nemyslieť a nevenovať tomu ani štipku pozornosti.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #priateľstvo #plány #tridsiatka #výzor #dospelosť

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...