Naomi Campbell o strave a kráse: Od cukru dávam ruky preč

O dva roky oslávi jedna z najslávnejších supermodeliek okrúhlu päťdesiatku - stále štíhla a takmer bez vrások. Ako sa o seba stará?

15.08.2018 12:00
debata

Dva roky pred päťdesiatkou vyzerá niekdajšia topmodelka 90-tych rokov vynikajúco. Čas akoby plynul mimo nej. Pod jej vzhľad je okrem dobrých génov podpísaná aj pravidelná starostlivosť. Čo-to o svojej dennej rutine slávna kráska prezradila aj pre magazín Harper's Bazaar.

Modelka Naomi Campbell v róbe Jean-Paul Gaultier. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Modelka Naomi Campbell v róbe Jean-Paul Gaultier. Modelka Naomi Campbell v róbe Jean-Paul Gaultier.

Zvlášť opatrná je pri výbere produktov, ktoré by pokožku zbytočne vysušili. „Pri sprchovaní používam iba prípravky pre deti, nemám rada priveľmi parfumované gély,“ opísala Campbell a dodala: „Pokožku, nielen tváre, ale celého tela, si hydratujem priebežne počas celého dňa.“

Na starostlivosť o pleť pravidlene používa liftingový krém a takisto gél na očné okolie. „Siaham po ľahkých hydratačných sérach, pretože si myslím, že hutné krémy a mejkapy iba upchávajú póry.“

Čo sa týka stravy, svoj deň vždy začína pohárom teplej vody s citrónom a probiotikami. Ako dodala, šťavy na prečistenie organizmu pije dva až tri razy týždenne. „Dávam pozor na to, čo jem a starám sa o seba. Pri strave dbám o rovnováhu medzi príjmom a výdajom a dávam ruky preč od cukru. Počas dňa pijem veľa vody,“ dodala krásna, 48-ročná hviezda.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #Naomi Campbell #pokožka

+ Ak zmenu sami nebudete chcieť, zmena sama nepríde, myslite nato.
Venujte čas finančnému plánovaniu, odmena vás...

+ Doprajte si čas na relaxáciu, vaše telo potrebuje oddych.
Úspory peňazí začínajú správnym riadením času....