Jennifer Aniston otvorene o materstve: Možno mám na planéte iné poslanie

Seriálová hviezda si žiada len trocha rešpektu: Nikto nevie, čo sa deje za zatvorenými dverami, opísala.

03.08.2018 16:00
APTOPIX People-Aniston-Brangelina Foto: ,
Jennifer Anistonna premiére filmu Deň matiek.
debata

Aj februárový rozchod s manželom, Justinom Therouxom, aj tému materstva načrtla 49-ročná herečka Jennifer Aniston v rozhovore pre magazín InStyle.

Ťažké srdce má na médiá, ktoré neustále rozoberajú tému materstva. „Je to bezohľadné, pretože nikto nevie, čo sa odohráva za zatvorenými dverami. Nikoho nezaujíma, aká citlivá môže byť táto téma pre mňa a môjho partnera. Nevedia, ako som na tom zdravotne či emocionálne. Stále je tu istý tlak na ženy, aby boli matkami a keď nie sú, sú označované za divné. A možno nie je mojím poslaním na tejto planéte to, aby som porodila. Možno sú to iné veci, na ktoré som predurčená,“ povedala na tému materstva.

Jennifer Aniston has dealt with the tabloids for her entire career, but lately it seems relentless. “The misconceptions are ‘Jen can’t keep a man,’ and ‘Jen refuses to have a baby because she’s selfish and committed to her career.’ Or that I’m sad and heartbroken,” she tells dear friend @MMcNearney in our September cover story. “First, with all due respect, I’m not heartbroken. And second, those are reckless assumptions. No one knows what’s going on behind closed doors. No one considers how sensitive that might be for my partner and me. They don’t know what I’ve been through medically or emotionally. There is a pressure on women to be mothers, and if they’re not, then they’re deemed damaged goods. Maybe my purpose on this planet isn’t to procreate. Maybe I have other things I’m supposed to do.” | Photographed by @BenHassett; Styled by @JuliaVonBoehm

A post shared by instylemagazine (@instylemagazine) on

Nevyhla sa ani rovnako citlivej téme a tou sú muži. „Je to šialené,“ začala. „Tie informácie, ako si Jen nevie udržať chlapa, ako Jen nemá dieťa, lebo je sebecká a sústredená na kariéru. A ešte, aká som veľmi zlomená. Prosím, majte trochu rešpektu, nie som zlomená.“

Manželstvo s Therouxom sa rozpadlo herečke oficiálne vo februári a dvojica pracuje na rozvode. Po boku seriálovej hviezdy boli v minulisti hereckí kolegocia ako Brad Pitt, Vince Vaughn či John Mayer.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #Jennifer Aniston #Justin Theroux

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...