Charlene a Albert oslavujú 7. výročie svadby! Pripomeňte si krásnu nevestu

2. júla 2011 sa konal cirkevný sobáš Charlene Wittstockovej s monackým kniežaťom Albertom.

02.07.2018 17:00
debata (1)

Monacké knieža Albert II. a bývalá reprezentantka Juhoafrickej republiky v plávaní, Charlene Wittstock, si svadbu užili hneď dva razy. 1. júla sa konal obrad v trónnej sále kniežacieho paláca v Monaku, následne novomanželov na nádvorí privítali nadšení obyvatelia Monaka. Z Wittstockovej sa svadbou stala Charlene Grimaldi s titulom monacká princezná.

Princ Albert a Charlene v deň ich svadby v Monaku. Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Princ Albert a Charlene Princ Albert a Charlene v deň ich svadby v Monaku.

2. júla sa konal veľkolepejší, cirkevný obrad, pred biskupom Bernardom Barsim. Nevesta, oblečená v bielej svadobnej róbe od Giorgia Armaniho s dlhou vlečkou, mala celý čas na tvári závoj. Nechala si ho aj pri nastoknutí prsteňa svojím vyvoleným a zložila ho až pri záverečnom bozku mladomanželov. Zaľúbenci si vymenili prstene z bieleho zlata a platiny od francúzskeho výrobcu Cartier. Počet hostí sa vyšplhal k číslu 800.

Princezná Charlene počas svadby s princom... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Princezná Charlene Princezná Charlene počas svadby s princom Albertom.

Medzi celebritnými hosťami sa objavili napríklad aj modelky Karolína Kurková či Tereza Maxová, dizajnér Karl Lagerfeld, ktorý zhotovil model pre nevestu na civilný obrad a Giorgio Armani – autor svadobnej bielej kreácie či hudobník Jean Michel Jaré, ktorý mladomanželom zahral.

zväčšiť Nevesta Charlene Wittstocková prichádza v... Foto: SITA
svadba - Monako - ALbert II. - Charlene Wittstocková Nevesta Charlene Wittstocková prichádza v sprievode otca na svadobný obrad.

Za sedem rokov sa manželia stihli stať šťastnými rodičmi dvojičiek. V decembri 2014 Charlene porodila chlapčeka a dievčatko. Dievča dostalo meno Gabriella Therese Márie a chlapec Jacques Honoré Rainier.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Monako #Charlene

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...