Hviezdy, ktoré si single život užívajú! Aniston, Griffith aj Gyllenhaal

Single život rozhodne nie je smuný. Dokazujú to aj hollywoodske hviezdy, ktoré po svojom boku partnerov nemajú.

26.06.2018 11:00
Herečka Jennifer Aniston v kreácii Christian... Foto: ,
Herečka Jennifer Aniston v kreácii Christian Lacroix Haute Couture.
debata (1)

Jennifer Aniston jednoducho na mužov šťastie nemá. Pred štyrmi mesiacmi oznámila rozchod s jej manželom, hercom Justinom Therouxom. A hoci sa pár mesiacov spoločenským podujatiam vyhýbala, už je späť… A na červených kobercoch sa usmieva vo skvelej forme buď sama, alebo v spoločnosti priateliek, najmä jej seriálovej kolegyne Courtney Coxovej.

Hoci Brada Pitta médiá spájali s rôznymi ženami – od herečiek Sienny Millerovej a Kate Hudsonovej až po profesorku Neri Oxman, oficiálne je ženský sexsymbol stále single. Ale jeho život rozhodne nie je smutný a ako aktuálne informuje nepríkald magazín People, Pitt si svoj status vychutnáva. "Je vidieť, že sa o seba lepšie stará a je tiež pozitívne naladený, čo sa týka budúcnosti,“ napísal magazín na svojich stránkach.

Herec Brad Pitt na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Herec Brad Pitt na archívnom zábere. Herec Brad Pitt na archívnom zábere.

Drew Barrymore sa ako single mama stará o svoje dve dcéry. A ako zdôrazňuje v rozhovoroch, v blízkej dobe sa na tom nič meniť nechystá. Tri nevydarené manžestvá spôsobili, že čas, kedy po svojom boku žiadneho partnera nemá, si užíva – doteraz, ako tvrdí v médiách, mala stále pri sebe nejakého muža. Ako žena si chce vyskúšať žiť sama.

Herečka Drew Barrymore na premiére filmu Santa... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herečka Drew Barrymore na premiére filmu Santa Clarita Diet. Herečka Drew Barrymore na premiére filmu Santa Clarita Diet.

Aj Melanie Griffith sa od rozchodu s manželom, Antoniom Banderasom, spolieha výlučne na seba. Ako povedala vo februári počas tlačovej konferencie pred slávnym Operballom vi Viedni: "Veľmi rada by som opäť mala nejakého milenca, ale ja chcem žiť u seba doma a zároveň chcem, aby on býval u seba,“ zhodnotila so smiechom. Herečka bola za Banderasa vydatá v rokoch 1996 až 2015.

Herečka Melanie Griffith na akcii v Los Angeles. Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Melanie Griffith Herečka Melanie Griffith na akcii v Los Angeles.

Krásavec Jake Gyllenhaal má za sebou naozaj hviezdne vzťahy – po jehom boku boli krásky ako Reese Witherspoon, Taylor Swift či modelka Alyssa Miller. S ňou sa rozišiel v roku 2015 a oficiálne je herec stále single. Ako sa vyjadril v niekoľkých rozhovoroch, nenašiel ženu, ktorá by spĺňala jeho vysoké požiadavky. Zároveň však hovorí, že akonálle ju nájde, je pripravený okamžite si založiť rodinu.

Herec Jake Gyllenhaal. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herec Jake Gyllenhaal. Herec Jake Gyllenhaal.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #single #Jake Gyllenhaal

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...