Karolína Kurková sa o seba stará: Veľa spánku, žiaden alkohol. A disciplína

Česká rodáčka, topmodelka Karolína Kurková (34), je dvojnásobnou mamou.

16.05.2018 17:00
Karolína Kurková a jej manžel Archie Drury Foto: ,
Modelka Karolína Kurková a jej manžel Archie Drury.
debata

Prvého syna porodila v roku 2009, druhý prišiel na svet v roku 2015. V rozhovore pre magazín Gala opísala, že do boja za pekné telo po pôrode sa vydala postupne. A určite nešlo o preteky. „Ja som rozhodne perfektné telo pár dní po pôrode nemala. Je celkom prirodzené, že telo ženy sa počas tehotenstva mení. Ale keď človek privedie na svet dieťa, je to to najkrajšie. Človek by si mal ten okamih a všetko šťastie vychutnávať a byť vďačný za to, že sú všetci zdraví. Zvyšok príde časom. Vďaka športu a správnej strave, čo je niekedy náročné, sa to s istou dávkou discipíny podarí,“ prezradila pekná blondínka.

Slávnej modelke sa podarilo zladiť starostlivosť o rodinu s kariérou aj vďaka podpore manžela, Archieho Druryho. „Dôležité je zostať verná sama sebe a dávať na seba pozor. Stravujem sa zdravo, dostatočne spím, vždy, keď je to možné, športujem. Moji rodičia a môj manžel ma podporujú a aj preto môžem zvládať rodinu aj kariéru. Som za takúto podporu naozaj vďačná,“ opísala Kurková, ktorá spolu s rodinou žije v New Yorku.

Hoci je Kurková naozaj štíhla a jej postavička je tip-top, šport k svojmu životu aj potrebuje. „Rada jem, jedlo je pre mňa dôležité. Ak nejem, som nepríjemná. A podľa mňa je dôležité dobre sa stravovať aj športovať. Moje deti mi dávajú množstvo pozitívnej energie. Keď prídem domov, ideme spolu von, potom sa všetci spoločne najeme. Som naozaj disciplinovaná, veľa spím a nepijem žiaden alkohol.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #šport #Karolína Kurková

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...