27 kilogramov je fuč! Blake Lively sa chváli super postavičkou

30-ročná harečka Blake Lively musela po druhom tehotenstve tvrdo drieť, aby zhodila to, čo za desať mesiacov nabrala.

14.02.2018 17:00
Blake Lively Foto: ,
Herečka Blake Lively.
debata

Po dvoch tehotenstvách sa herečka Blake Lively dopracovala opäť k svojej pôvodnej postave. 14 mesiacov po pôrode druhej dcéry Ines hrdo prezentuje svoje „staronové“ telo na Instagrame.

V čiernej podprsenke a čiernych legínach pózuje v telocvični spolu s jej trénerom Donom Saladinom. „Ukázalo sa, že 27 kilogramov sa nezbavíte tým, že scrollujete po Instagrame a rozmýšľate, prečo nevyzeráte ako bikiny modelka,“ napísala vtipne pod záber.

Práve spomínaný tréner jej dopomohol k svelej postave, za čo mu je herečka vďačná. Don Saladino je obľúbeným fitnes-trénerom nielen medzi celebritami žijúcimi v New Yorku, ale aj medzi profesionálnymi športovcami. Okrem Blake Lively medzi jeho slávnych klientov patrí aj krásna Scarlett Johansson. „10 mesiacov naberania na hmotnosti, 14 mesiacov zhadzovania,“ napísala pod foto.

Aplikáciu trénera Dona Saladina si môžete stiahnuť aj vy a cvičiť presne tak, ako Blake Lively. Celebritný tréner má na svojej stránke medzi klientami aj mužské hviezdy ako Hugh Grant, Ryan Gosling či Liev Schreiber.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #cvičenie #Blake Lively #tréning #postava

+ Nebuďte negatívny, práve naopak, konečne máte dôvod na úsmev.
Úspech príde vtedy keď sa budete snažiť a...

+ Možno oklamete sami seba, avšak lekára a výsledky neoklamete.
Nič nerobte rýchlo, robíte tak len väčšie chyby....