Ako sa celebritné páry snažili zachrániť svoje manželstvá?

Spoločné terapie aj nakrúcanie filmu - ani prominenti nechcú svoje vzťahy len tak hodiť za hlavu.

11.12.2017 15:00
Angelina Jolie a Brad Pitt Foto: ,
Manželia Angelina Jolie a Brad Pitt si vo filme Pri mori spoločne zahrali.
debata

Angelina Jolie – Brad Pitt

Pred pár dňami prehovorila Angelina Jolie (42) o svojej snahe priblížiť sa manželovi počas nakrúcania ich spoločného filmu Pri mori (2015). „Verila som, že film bude spôsobom, ako by sme spolu opäť mohli komunikovať. Aj sa nám to podarilo, isté veci medzi nami sme pomenovali. Na druhej strane bola v našej komunikácii akási ťažoba, ktorá stále pretrvávala a s filmom nesúvisela,“ opísala herečka a režisérka pre Hollywood Reporter. Tento pokus o záchranu vzťahu však zlyhal a slávny pár ohlásil v septembri 2016 rozchod. Neskôr vyšlo najavo, že Pitt mal problémy s alkoholom, s čím súvisela aj jeho agresivita, čo priznal aj on sám.

Patrick Dempsey – Jillian Fink

Herec Patrick Dempsey a jeho manželka Jillian... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Patrick Dempsey a jeho manželka Jillian Fink Herec Patrick Dempsey a jeho manželka Jillian Fink.

V januári 2015 potvrdil herec Patrick Dempsey informácie o rozvode. Žiadosť vtedy podala jeho manželka, s ktorou sa zosobášil v roku 1999. Slávny herec však manželstvo len tak za hlavu nehodil a dvojica spoločne podstúpila manželkú terapiu, čo Dempsey niekoľkokrát pre médiá priznal. „Človek musí na všetkom pracovať. A nikdy nemôže chcieť všetko, niekedy treba čosi aj obetovať,“ povedal napríklad pre „The Evening Standard“. Terapia napokon ich vzťah zachránila a v novebmri 2016 rozvod odvolali.

Jennifer Garner – Ben Affleck

Herec Ben Affleck a jeho manželka Jennifer... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herec Ben Affleck a jeho manželka Jennifer Garner. Herec Ben Affleck a jeho manželka Jennifer Garner na archívnej snímke.

Sledovaná dvojica, ktorá vychováva tri deti, odolávala mediálnym šumom okolo ich rozchodu dlhé mesiace. V roku 2015 však vyšli s pravdou von a potvrdili odlúčenie. Jedným z dôvodov bol aj alkoholizmus Afflecka. No bol to práve on, kto sa rozhodol pre záchranu manželstva zmeniť svoj život – nastúpil na liečenie a niekoľko mesiacov to vyzerala tak, že pár naozaj k sebe našiel opäť cestu, čo však dvojica oficiálne nepotvrdila. Pokus o záchranu vzťahu však napokon predsa len stroskotal a Affleck už oficiálne od septembra tvorí pár s inou ženou, televíznou producentkou Lindsay Shookusovou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #Angelina Jolie #terapia #Jennifer Garner

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...