Krásne zásnubné prstene Kate a Meghan! Ako sú oba spojené s Dianou?

Ktorý z prsteňov má väčšiu hodnotu a čo symbolizujú pre princov Williama a Harryho?

30.11.2017 07:00
debata

Kate Middleton dostala v roku 2010 prsteň od princa Williama, ktorý patril princeznej Diane a dominuje mu obrovský oválny zafír. V roku 1981 ho Diana dostala do daru od princa Philipa a jeho hodnota bola 28 500 libier. Stránka express.co.uk odhadla jeho aktuálnu cenu na 100 252 libier. Princ William vysvetlil svoju voľbu slovami, že vďaka prsteňu bola jeho mama počas tohto výnimočného dňa jeho života pri ňom.

Zásnubný prsteň, ktorý venoval princ William... Foto: SITA
princ William a Kate Middleton Zásnubný prsteň, ktorý venoval princ William svojej snúbenici Kate Middleton, patril jeho matke - princeznej Diane.

Prsteň pre Meghan Markleovú pomáhal navrhnúť sám princ Harry. Sú doňho zasadené dva menšie diamanty, ktoré kedysi patrili jeho mame, princeznej Diane. Hlavným kameňom je diamant pochádzajúci z Botswany, kde zaľúbenci trávili dovolenku. Ku krajine ich tak viažu krásne spoločné spomienky. Hodnota šperku je podľa stránky express.co.uk 50 000 libier.

Princ Harry a Meghan Markle počas ich... Foto: SITA/AP, Dominic Lipinski
Princ Harry a Meghan Markle Princ Harry a Meghan Markle počas ich oficiálneho fotografovania pred Kensingtonským palácom po ohlásení ich zásnub - detailný pohľad na zásnubný prsteň.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #zásnuby #prsteň #Meghan Markle

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...