Chris Froome si víťazstvo na Tour de France užil so synom v náručí

Malý blondiačik vyčkával na slávneho cyklistu v cieli Tour de France. Kellan sa potom tešil spolu s otcom, Chrisom Froomom. Pozrite si galériu.

24.07.2017 09:35
Chris Froom Foto: ,
Víťaz Tour de France, Chris Froome, so synom Kellanom.
debata (1)

Na radosť športovcov, ktorí sa stanú víťazmi náročných pretekov či zápasov, sa vždy pozerá s ohromným záujmom. Výbuchy emócií po posledných okamihoch maximálneho vypätia sú celkom prirodzeným vyvrcholením pretekov. A inak tomu nebolo ani na sledovanej Tour de France, ktorej víťazom sa stal britský cyklista Chris Froome. A podobne ako iní slávni športovci, ktorí sú otcami, aj on sa o svoju najväčšiu radosť potešil so svojou ratolesťou. V cieli naňho v náručí mamy čakal jeho syn Kellan.

Víťaz Tour de France, Chris Froome, so synom... Foto: SITA/AP, Thibault Camus
Chris Froome Víťaz Tour de France, Chris Froome, so synom Kellanom a manželkou Michelle.

Malý blondiačik vyčkával na slávneho otca spolu s mamou Michelle, no akonáhle ho zbadal za cieľovou páskou, už sa pýtal k nemu do náručia. 32-ročný reprezenrant si okamihy po víťazstve na slávnych pretekoch vychutnal práve s jeho drobcom, zobral ho aj na stupne víťazov.

Christopher Froome sa po pretekoch tešil na rodinu, ktorú, ako povedal v niekoľkých rozhovoroch, poriadne nevidel niekoľko dlhých mesiacov, ktoré strávil na cestách.

Víťaz Tour de France, Chris Froome, so synom...
Víťaz Tour de France Chris Froome so synom...
+2Víťaz Tour de France, Chris Froome, so synom...

Froom sa s manželkou, Michelle Cound, spoznal v roku 2009. V roku 2013 sa zasnúbili a o rok na to sa postavili pred oltár. V decembri 2015 prišlo na svet ich prvé spoločné dieťa, syn Kellan.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Chris Froome #Tour de France 2017 #Kellan

+ Hydratácia je kľúčom k dobrému zdraviu a pohode.
Zlepšovanie zručností otvára dvere k finančnej nezávislosti....

+ Malé zmeny v stravovaní môžu mať veľký vplyv na zdravie.
Nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete, zídu sa...