Mirka Kosorínová: Môj syn je najlepší tréner

Sympatická tanečnica na beh nezanevrela ani potom, čo sa stala mamou. A na odbehnuté kilometre už dohliada jej syn.

23.05.2017 09:00
debata

Tanečnica Mirka Kosorínová je mamou syna Miška (rok a pol). A hoci priznáva, že na šport si nenájde už toľko času ako v období, kedy bola bezdetnou, o pohyb núdzu nemá. „Športom už trávim menej času. Po prvé preto, že sa popri Miškovi nabehám viac ako dosť a po druhé, radšej trávim čas so synom než športovaním,“ opisuje sympatická blondínka.

Mirka Kosorínová behá aj so synom Miškom. Foto: archív M. K.
Mirka Kosorínová Mirka Kosorínová behá aj so synom Miškom.

Na svoj obľúbený beh však predsa len nezanevrela. Môže totiž behať spolu so synom. „Mám špeciálny bežecký kočík, s ktorým je síce beh o čosi náročnejší, ako keď behám sama, ale zasa so synom je to príjemnejšie,“ opisuje a pokračuje: „Miško v ňom obsedí, pokiaľ sa hýbem. Takže aj preto prestávky neprichádzajú do úvahy. Tým pádom mám so sebou vždy aj dobrého trénera,“ prezrádza s úsmevom. V sobotu, 27. mája, si svoje bežecké schopnosti „otestuje“ počas Retro Run v Bratislave. Nielen dospelí, ale aj ich ratolesti si môžu na podujatí zmerať svoje sily práve v tomto športe.

Kedysi známa tanečnica behávala pravidlene desasť kilmetorv, dnes je to o čosi menej. „Stačí mi celkom päť až osem kilometrov. Asi to bude aj tým, že s bežeckým kočíkom dostanem viac zabrať. Takže maratón môjou aktuálnou métou nie je.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #beh #syn #tréner #Mirka Kosorínová

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....