Lucia Hablovičová: Chcem plniť sny ľudí okolo mňa

Začínala ako modelka, neskôr moderátorka, aby potom zakotvila na niekoľko rokov vo vedení súťaže krásy.

14.01.2015 07:00
debata
Lucia Hablovičová vo veľkolepej róbe od Borisa... Foto: ORANGE
Lucia Hablovičová v Lucia Hablovičová vo veľkolepej róbe od Borisa Hanečku.

Dnes je z Lucie Hablovičovej najmä mamička, majiteľka škôlky a, čo mnohí netušia, aj angažovaná filantropka.

Pôvabnú tmavovlásku tak vnímali aj hostitelia Plesu v opere, ktorí ju pozvali na XV. ročník do budovy Opery v SND. „Naozaj sa cítim poctená. Snažím sa robiť filantropiu v možnostiach, ktoré mám. Škôlka, ktorú vediem, sa priamo filantropiou určite nazývať nedá, ale popri tom robím veľa iných aktivít, ktoré by sa do tejto oblasti dali zaradiť,“ uviedla pre Pravda.sk Hablovičová. „Zaujímavé je, že ich vôbec nemedializujem, vie o nich len okruh ľudí, ktorých sa to týka – takže ma teší, že ma ako filantropku vnímajú aj hostitelia Plesu v opere,“ doplnila zakladateľka OZ Svetluška a podporovateľka OZ Divé maky a tiež dlhoročná spolupracovníčka útulkov či karanténnych staníc.

S príchodom nového roka má bývalá tvár televízie mnoho plánov, najdôležitejšie je však podľa nej zdravie a to želá všetkým okolo. „Mojim známym prajem v prvom rade pevné zdravie a v druhom rade pevné nervy. Sama rozmýšľam, prečo to vravím, asi preto, že pevné nervy sú dôležité aj pre mňa. Čiže verím, že v roku 2015 okrem pevného zdravia budem mať aj pevné nervy,“ skonštatovala s úsmevom. „A že sa mi podarí plniť nielen moje sny, ale aj sny ľudí okolo mňa, pretože to mi robí veľkú radosť,“ dodala Hablovičová, ktorá vraj tiež dúfa, že bude čo najlepšou mamou pre svojho syna.

Kým sa ona v sobotu zabávala na veľkolepom plesovom podujatí, jej partner strážil ich synčeka. Hablovičovú už tradične sprevádzal na ples dizajnér Boris Hanečka. Dôvodom podľa nej je najmä fakt, že sa cez rok vidia veľmi málo a akcia sa stáva priestorom, kde sa môžu spolu zabaviť a stráviť príjemný kamarátsky večer. „Boris mi robil garde na plese ešte v časoch, keď som partnera nemala a je výborný spoločník. Môj partner je zase tolerantný a navyše vôbec nie je plesový typ,“ vysvetlila. Na otázku, či náhodou na známeho dizajnéra nežiarli, reagovala s úsmevom. „Nie, Boris je rodinný priateľ. Hoci vypýtať ma musel.“

Už tradične sa Hanečka stal aj autorom šiat bývalej riaditeľky súťaže Miss Slovensko. Vznikli takmer bez jediného zásahu nositeľky. „Minulé roky sme vždy diskutovali, ako by mali šaty vyzerať a ja som tam vždy vniesla nejaký drobný prvok, ktorý mi bol blízky – niečo, čo ma vystihuje. Tento rok som šaty zverila absolútne do Borisových rúk. Ukázalo sa, že ma pozná tak dokonale, že budúci rok sa už ani nemusíme stretnúť, ale donesie mi rovno hotové šaty s mojimi mierami a v podobe, aká viem, že sa mi bude páčiť,“ skonštatovala príťažlivá brunetka, ktorá si vraj okrem Plesu v opere užíva už len malý dedinský ples neďaleko Malaciek. „Ten má podstatne inú úroveň, ale chodím tam veľmi rada,“ uzavrela.

Moderátorka Alena Heribanová v šatách od Fera...
Lucia Hablovičová vo veľkolepej róbe od Borisa...
+45Riaditeľka Plesu v opere Andrea Cocherová v...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #sny #charita #škôlka #záväzky #filantropia #Lucia Hablovičová

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...