Heribanová: So slnkom cítim novú energiu, ale nevypekám sa

Moderátorka Alena Heribanová sa už teší na letný oddych. Dovolenkovanie však u nej nie je len vylihovanie na pláži. A hoci má rada opálenú pokožku, "vypekanie" sa u nej nehrozí.

11.06.2013 10:00
Alena Heribanová Foto:
Moderátorka Alena Heribanová.
debata

„Narodila som sa v apríli a všetci apríloví ľudia sú vlastne zrodení do slnka,“ uviedla pre Žena.pravda.sk Heribanová. „Vždy, keď vyjde slnko po zime, mám pocit, že mám nový prílev energie, že sa mi veľmi chce žiť a všetko robiť. Mám taký pocit, akoby v sladkom čase Kalimagdory – na jar sa rodíme a na zimu zomierame. U mňa je slnko spojené so životom, s radosťou, s energiou,“ pokračovala moderátorka.

„Keď som na dovolenke, som šťastná, že svieti slnko. Ale nie som typ, ktorý by sa na slnko vypekal a len vylihoval na pláži,“ zdôraznila. „Rada si pozerám pamiatky, rada sa prechádzam, rada idem do kaviarne, na pohár vína. Dovolenku si chcem aktívne užiť. Tešiť sa z toho, čo tam je. U mňa je práca od nevidím do nevidím. Takže keď dovolenka, tak všetko – počnúc dobrým vínom, jedlom, prechádzkami, pamiatkami a tak ďalej,“ vysvetlila Heribanová.

Pozvanie do Herial Clubu Aleny Heribanovej...
Tamara Heribanová (vľavo) a Barbara Heribanová...
+12Speváčka Jana Kirschner zaspievala aj s kapelou...

K dobrému oddychu u nej nesmie chýbať ani kniha. A rada, samozrejme, číta aj manželove počiny. Najnovšej knižky od Jozefa Heribana sa dočká už o pár týždňov. „Teším sa na ňu a rada si ju prečítam, ale to bude až 9. júla,“ uviedla s úsmevom.

Heribanová sa nedávno znovu posadila do kresla na akcii dámskeho Herial Clubu, aby privítala rozličných hostí a rozobrala niekoľko tém. S dovolenkovaním súvisela aj téma zdravého opaľovania. Známa tvár z televíznej obrazovky súhlasí s tvrdením starých mám – kam nechodí slnko, tam chodí lekár.

„Slnko je najlepší lekár. Je zaujímavé, čo sme – existujú prípravky, ktorými si pokožku môžeme chrániť a to tak, že sa veľmi pomaly a zdravo opálime. Ide o prípravky, ktoré majú v sebe komponenty pomáhajúce pokožke adaptovať sa slnečnému žiareniu,“ skonštatovala moderátorka. „Byť zdravo opalený a mať tú zdravú letnú farbu – to je asi želanie každého jedného z nás, ktorí chodíme na dovolenky,“ doplnila. Určite teda vyskúša opaľovacie prípravky aj počas relaxu pri Neusiedler See. To je totiž jej obľúbené miesto a navštevuje ho s rodinou každoročne.

debata chyba

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...