Sisa Sklovská: Mačky milujem, aj keď mi trhajú šaty

Speváčka Sisa Lelkeš Sklovská má doma šatník, hoci, ako sama povedala a ťažko tomu uveriť, nie je bombastický. Má ho, lebo potrebuje, aby jej šaty viseli pred očami.

20.03.2013 09:00
debata
Speváčka Sisa Lelkeš Sklovská. Foto: SITA, Jozef Jakubčo
Sisa Lelkeš Sklovská Speváčka Sisa Lelkeš Sklovská.

„Inak by som nemala prehľad o tom, čo mám.“ Už v detstve bola speváčka posadnutá šatami, topánkami a náušnicami a táto záľuba jej ostala dodnes. „Moja matka amatérsky šila, úplne všetko. Vôbec nič sme nekupovali. Už vtedy ma móda veľmi bavila, od detstva bola mojim koníčkom,“ povedala Sklovská pre Žena.Pravda.sk.

Doma má speváčka tri mačky. Neraz sa stalo, že jej roztrhali silonky, keď sa pokúšali vydriapať sa jej hore telom. A keby len to. „Jedna z mačiek mi odhryzla zo šiat a urobila mi z nich top a sukňu,“ povedala ďalej Sklovská a dodala, že jej to veľmi neprekážalo a samozrejme, mačku nepotrestala. „Pohoda, veď to je zviera!“ Sklovská však tvrdí, že na výchovu mačiek ma svoje know-how. Neprezradí ho rovnako, ako svoje know-how na to, ako dokáže meniť hlasové diskety a zaspievať iks žánrov.

K mačkám prechováva Sisa Lelkeš Sklovská skutočne špeciálny vzťah. Vníma ich ako členov rodiny, takže keď ju nejaká z nich opustí, má svoj hrobček s pomníkom a fotografiou. Aj Sisin manžel, Juraj Lelkeš, ktorý kým Sisu stretol, videl mačku pobehovať len u starej mamy na dvore, mačky akceptuje a veľmi si ich obľúbil. Najviac sa u Sisy dožila mačka pätnásť rokov, ale teraz má jednu, o ktorej vie, že tento rekord prelomí a dožije sa aspoň dvadsať.

debata chyba

+ Hydratácia je kľúčom k vitalite a lepšiemu zdraviu.
Čas strávený učením o investíciách sa vráti násobne....

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...