Vaše príbehy letnej lásky: Tieto zaujali najviac, zaslúžili si odmenu!

Štrnásť príbehov, štrnásť osudov, štrnásť verzií toho, ako môže vyzerať letná láska. A to všetko vďaka vám. Počas celého leta sme vám prinášali čitateľské príbehy na tému, ktorá nenechá chladným azda nikoho.

09.09.2013 08:30
letné lásky - príbeh Foto:
Letná láska je vždy kratučká, len vietor si ju pamätá? Vďaka rubrike na Pravda.sk si ju budú pamätať naši čitatelia dlho...
debata

Do rubriky Letné lásky, ktorú sme odštartovali na začiatku tohto leta, prišlo niekoľko naozaj zaujímavých príbehov. Písali nám mladšie aj zrelšie čitateľky, dokonca aj muži. Za uplynulé dva mesiace, júl a august, sme postupne zverejnili štrnásť príbehov a tie, ktoré vás zaujali najviac a počas svojho zverejnenia získali najviac čitateľskej pozornosti, odmeníme knižnými cenami.

Sami ste rozhodli, že medzi čitateľsky najzaujímavejšie sa zaradili nasledovné príbehy (pozn. redakcie: poradie príbehov nie je určujúce):

  1. Príbeh od Ajuš: ON mi zmenil život od základov – zverejnený 15. júla 2013
  2. Príbeh od Love: Nikdy neverte Facebooku, ničí vzťahy – zverejnený 25. júla 2013
  3. Príbeh od Maryly: Neodišla som za ním, rozum u mňa zvíťazil – zverejnený 8. augusta 2013

V redakcii sme sa rozhodli odmeniť ešte jeden z príbehov – ten, ktorý sa nám zdal zaujímavý z hľadiska obsahu, ale aj formy.
Ide o Príbeh od Amaty: Nemohol si ma vziať, u nich rozhoduje rodina (zverejnený 29. júla 2013).

Sme radi, že niektorí naši čitatelia sa nebáli prejaviť ako autori a zároveň sa s nami podeliť o svoje spomienky, či možno len fantázie, alebo príbehy, o ktorých tak trochu snívajú. Dôležité je, že zaujali iných a aj oni nám pomohli tvoriť počas leta stránku Žena.pravda.sk. Veríme, že odmenou pre všetkých bude aj to, že svoje príbehy už navždy nájdu práve u nás na stránke.

debata chyba
Viac na túto tému: #letné lásky #výhercovia #príbehy

+ Nezabúdajte na poriadnu hydratáciu, vaše telo ju potrebuje.
Ukážte svoju zručnosť, ľudia si vás tak začnú viac...

+ Dávajte pozor na oblečenie, nezabudnite si ráno pozrieť počasie.
Choďte stále dopredu, nezastavujte sa pred...