Kráľovná výrazných náušníc? Tento titul si pre seba ukradla kráľovná Maxima, konkurentku nemá

Holandská kráľovná Maxima dokáže outfitmi zaujať, čo predviedla aj počas návštevy Slovenska. Na tú pricestovala v marci 2023 spolu s manželom, holandským kráľom Viliamom-Alexandrom.

25.10.2023 09:00
maxima Foto:
Holandská kráľovná Maxima v prvý deň návštevy Kene - takto žiarili jej žlté náušnice.
debata

Aktuálne sa kráľovská dvojica nachádza v Keni. Už pri prílete do mesta Kisumu sympatická 50-nička doslova zažiarila. Mohla za to zvolená farba jej oblečenia, na úvodný deň návštevy totiž siahla po žltej.

Holandská kráľovná Maxima a holandský kráľ Viliam Alexander Čítajte viac Kráľovná Maxima v Bratislave predviedla pompéznu róbu aj šperky za státisíce. Prezidentka Čaputová bodovala v róbe od Mikloška

Obliekla si dlhú košeľu výraznej žltej farby a cigaretové nohavice v rovnakom odtieni. Košeľu mala previazanú mohutným hnedým koženým opaskom a jej look dopĺňala kabelka značky Marina Raphael.

Kráľovná Maxima miluje žltú - v tomto prípade...
Holandská kráľovná Maxima v Keni predviedla aj...
+3Holandská kráľovná Maxima v prvý deň návštevy...

Ale nebol to len žiarivý outfit, ktorý zaujal na prvý pohľad. 52-ročná kráľovná je známa aj svojou slabosťou pre výrazné náušnice, ktoré vždy ladia či kontrastujú s jej oblečením. Inak tomu nebolo ani v Keni, kedy priťahovali pozornosť aj jej nadrozmerné náušnice v žltej farbe.

V galérii si pozrite aj ďalšie jej voľby náušníc, ktoré rozhodne nepatria k nenápadným. Naopak – čím výraznejšie, tým lepšie!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kráľovná Maxima

+ Naslúchajte svojmu telu, vie, čo je pre vás najlepšie.
Zabudnite na peniaze, momentálne by ste mali mať iné...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju potrebuje v každom období.
Snažte sa byť milý na svojich kolegov, ak...