Jedna bruško odhalila, druhá ho ozdobila zlatom, toto sú najkrajšie tehotné hviezdy v gala: Či róba alebo odhaľujúca mini, sú nádherné...

Len pred pár dňami sa objavila na červenom koberci televíznych cien EMMY a bola magnetom večera. Požehnaný stav herečky, speváčky a modelky Suki Waterhousevej bol zaslúžene oceňovaný. Vyzerala naozaj krásne.

22.01.2024 07:00
APTOPIX 75th Primetime Emmy Awards - Arrivals Foto: ,
Suki Waterhouse na červenom koberci 75. ročníka cien Emmy.
debata

Partnerka herca Roberta Pattinsona, s ktorým čaká táto dáma prvého potomka, však nie je zďaleka prvou dámou, ktorá tehotenstvo hrdo odela do luxusu a veľkoleposti a predviedla sa pred zrakmi celého sveta.

Tehotná herečka Sienna Miller predviedla na... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Sienna Miller Tehotná herečka Sienna Miller predviedla na evente Vogue v Londýne tehotenské obliny. Obliekol ju ateliér Schiaparelli do kolekcie Haute Couture.

V uplynulom roku sa na červených kobercoch objavilo niekoľko slávnych žien, ktoré sa rozhodli svoje tehotenstvo prezentovať hrdo, niektoré decentne a elegantne, iné odvážnejšie, často veľmi zvodne, ba dokonca provokatívne. Či už to bola speváčka Rihanna ako nežná víla v bielej na červenom koberci MET Gala, alebo dramaticky elegantná Serena Williams na rovnakom podujatí.

Jennifer Aniston Čítajte viac Bol to najškaredší účes, aký som nosila, priznala sa kedysi Jennifer Aniston. Dnes ho nosí opäť a s touto zmenou si ho zase zamilujú ženy po celom svete

Alebo si môžete pripomenúť odvážnu Siennu Miller v architekturálnej kreácii Schiaparelli s lesklým a masívnym bruškom vystaveným na obdiv ako ten najväčší poklad a šperk, aký môže ženu ozdobiť. Nezabudnime ani na Ciaru, ktorá si svoje tehotenské obliny zvýraznila zlatou farbou, či dámy ako Claire Danes, Uzo Aduba, Alicia Vikander alebo v minulosti napríklad Angelinu Jolieovú alebo Hilary Swankovú. Všetky nájdete v našej galérii.

Suki Waterhouse na červenom koberci 75. ročníka...
Herečka Alicia Vikander v kreácii Louis Vuitton...
+22 Karlie Kloss a jej kreácia Dior Haute Couture.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #láska #tehotenstvo #Suki Waterhouse

+ Začnite sa viac hýbať, napríklad beh vášmu telu prospeje.
Ak dovolíte aby vás lenivosť zdolala, nič tak nikdy...

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...