Šatník Meghan na návšteve Afriky opäť za tisíce dolárov, najdrahší kúsok už na sebe mala. Aplauz a nadšenie však prišli po týchto šatách...

Niekoľkodňový program na návšteve Nigérie, kde sa princ Harry ukázal aj s manželkou Meghan Markle, bol tiež v znamení módy. Teda aj na ňu sa aspoň v prípade americko-kanadskej herečky sústredili médiá tiež.

14.05.2024 13:00
Princ Harry a jeho manželka Meghan Markle Foto: ,
Princ Harry a jeho manželka Meghan Markle na návšteve Lagosu v Nigérii. Meghan má na sebe šaty Carolina Herrera za 4000 dolárov, ktoré majú pre ňu vraj jedinečný význam.
debata

Meghan Markle na to dáva mnohé dôvody – napríklad aj také, že do africkej krajiny si vzala modely v hodnote niekoľkých tisíc dolárov. Hneď v prvý deň zaujala modelom od dizajnérky Heidi Merrickovej a vrátila sa aj ku svojej obľúbenej Johanne Ortizovej. Jej šaty za bezmála 1800 dolárov si obliekla na volejbalový zápas.

Princ William Čítajte viac Prvé slová od princa Williama na adresu manželky Kate, ktorá bojuje s rakovinou: Na toto všetci čakali...

Vôbec najdrahší model – žlté hodvábne maxišaty z dielne značky Carolina Herrera za 3990 dolárov – však nevidela verejnosť premiérovo. Ba čo viac, pre Meghan majú vraj špeciálnu symbolickú hodnotu. Práve v tomto modeli kedysi verejnosti ohlásila, že je tehotná s princeznou Lilibet.

Princ Harry a jeho manželka Meghan Markle na...
Princ Harry a vojvodkyňa Meghan zavítali na...
+4Princ Harry a vojvodkyňa Meghan zavítali na...

Víkendová návšteva sa niesla aj v znamení značiek ako Altuzarra či Stagni Studio, no najväčšie nadšenie vyvolali červené šaty na špagetové ramienka a s volánovým lemom na sukni. Kreáciu, ktorú si vzala na stretnutie žien vo výkonných pozíciách, totiž vyrobili priamo v Nigérii a ide o model lokálnej značky Oríré. Značka sa však už predáva aj v USA – napríklad cez platformu Nordstrom.

Počas podujatia určeného ženám líderkám v... Foto: SITA/AP, Sunday Alamba
Nigeria Meghan Markle Počas podujatia určeného ženám líderkám v Nigérii sa Meghan Markle objavila na akcii v červených šatách lokálnej nigérijskej značky Oríré. Model šiat sa predáva za 275 dolárov.

Model sa v porovnaní s veľkými módnymi domami a ateliérmi predáva za relatívne nízku cenu – šaty stoja zhruba 275 dolárov a dvojnásobná mama v nich podľa viacerých médií ukázala spriaznenosť s hostiteľskou krajinou. Okrem toho sú tiež veľmi trendové, čo poviete?

harry Čítajte viac Z Londýna sa Harry poponáhľal, už je v Afrike! So spokojnou a krásnou Meghan po boku

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #Nigéria #Carolina Herrera #šatník #Meghan Markle #lokálna móda

+ Je načase prestať s fajčením, vaše telo nevládze už ani ranný nádych.
Vytvorenie núdzového fondu prináša...

+ Rozmaznávajte svoje telo masážou a procedúrami vo wellness.
Použijete skrytú rezervu, ale bude to na...