Zmeny počasia sa podpíšu na vašej tvári aj vlasoch. Ako ich zvládnuť tak, aby ste sa cítili stále krásna?

Prechod zo zimy do jari či priam letných teplôt sme už zažili, rýchly skok späť do chladu tiež. Premeny počasia majú výrazný vplyv na vzhľad našej pokožky či vlasov. Na čo by sme mali myslieť?

26.04.2024 13:00
žena - oči - líčenie Foto:
S príchodom teplejšieho počasia je dobré sústrediť sa aj na drobné zmeny v starostlivosti.
debata

Či už sa vyrovnávate s prechodom od chladných dní na teplejšie teploty alebo sa prispôsobujete zvýšenej vlhkosti, nasledujúce tipy a triky vám pomôžu vyzerať a cítiť sa skvele počas celej sezóny.

Starostlivosť o pleť:

Ľahká hydratácia: Vymeňte ťažké zimné hydratačné krémy za ľahké, hydratujúce formuly, ktoré neupchávajú póry a nepôsobia ťažko na pokožke.
Ochrana pred slnkom: S viac času stráveným vonku, začleňte do svojej denného rituálu ochranu proti slnku. Vyberte si širokospektrálny SPF, aby ste chránili pokožku pred škodlivými UV žiarami.
Zvýšenie hydratácie: Hydratujte sa zvnútra von tým, že budete počas dňa piť dosť vody. Zvážte pridanie hydratačnej hmly v spreji na starostlivosť o pleť pre hydratáciu na cestách.

Očný krém Banana Bright+ od Ole Henriksen s...
Účinné sérum Noni Bright Vitamín C Serum od...
+9Pleťové sérum s vitamínom C & alfa-arbutínom od...

Make-up:

Prirodzený vzhľad: Podčiarknite prirodzený vzhľad použitím obohatených hydratačných krémov alebo ľahkých základov. Nechajte pokožku dýchať. Namiesto mejkapu môžete voliť BB krém alebo primer.
Oživenie farieb: Pridajte do svojho make-upu farby inšpirované jarnou sezónou ako broskyňovú lícenku alebo ružové odtiene rúžov. Nebojte sa ani pastelových tieňov na viečka.
Trvácne formuly: Vyberte si dlhotrvácne produkty, ktoré odolajú vyšším teplotám aj vonkajším aktivitám. Hľadajte vodotesné maskary a nezmazateľné očné linky pre svieži vzhľad, ktorý vydrží celý deň.

Modelka Denisa Mendrejová na akcii v Prahe nechýbala. Čítajte viac Manželka Majka Spirita s nôžkami v kožušine, Mendrejová v zlate či Dobiš a Fajnor ako módne divy: Pozrite si kreácie hviezd z pražského týždňa módy

Starostlivosť o vlasy:

Hĺbkové hydratačné ošetrenia: Obnovte vlhkosť vlasov, ktoré boli unavené od zimy, pomocou hydratačných ošetrení alebo vlasových masiek. Vyživte vlasy hydratačnými ingredienciami ako arganový olej alebo kokosový olej.
Ochranné doplnky účesu: Chráňte vlasy pred slnečnými lúčmi nosením klobúkov alebo šálok, keď trávite dlhšie obdobia vonku. Týmto spôsobom predchádzate slnečnému poškodeniu a udržujete vaše vlasy zdravé a žiarivé.

Šampónový kúpeľ Kérastase Chronologiste Bain...
Výživu, hydratáciu a zdravie dodá vlasom...
+4Keratínový krémový olej od značky Marlies...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vlasy #pleť #pokožka #premena

+ Vďačnosť za malé veci zväčšuje pocit šťastia a zdravia.
Neberte si všetko len na svoje plecia, sami zistíte, že...

+ Máte momentálne dosť času, dbajte, aby ste do tela dávali vitamíny.
Trénujte mozgové bunky a snažte sa každý deň...