Cibulková v ukážkovej forme, očarujúca Kocianová s Gachulincovou aj sexy morská panna Pocisková - tu sú najlepšie oblečené dámy Let's Dance

Tretí súťažný večer tanečnej šou bol opäť lákadlom pre mnohé známe osobnosti. A tiež príležitosťou na prehliadku módy. Luxusnej, večernej, občas tematickej a v mnohých prípadoch aj veľmi pôvabnej.

19.03.2024 06:36
debata (3)
Modelka Michaela Kocianová (vľavo) v kreácii... Foto: TV Markíza
MACO3992 Modelka Michaela Kocianová (vľavo) v kreácii Naniche a moderátorka Sasha Gachulincová v kreácii Hellenski.

Do Incheby sa vrátila napríklad vyradená topmodelka Michaela Kocianová. Ako profesionálka v brandži spojenej s módou veľmi dobre vie, čo jej pristane a šaty s odtieňom dramatickej nočnej modrej od českej dizajnérky Natalie Dufkovej a značky Naniche k tomu rozhodne patrili.

Untitled Session115897 2 Čítajte viac Adela Vinczeová: Na svete je dosť detí, ktoré nemajú rodičov. Aj to rozhodlo, prečo sme s Viktorom šli do adopcie

Ku Kocianovej sa (ktohovie či zámerne či náhodou) zladila aj jej kolegyňa a kamarátka Alexandra Gachulincová. Tiež zvolila šaty zo saténového materiálu a so zapínaním okolo krku. V jej prípade aj dekoratívnym detailom látkového kvetu. Model od domácej značky Hellenski však v jej prípade disponoval midi dĺžkou a tónom off-white.

Bývalá tenistka Dominika Cibulková.
Štvorica porotcov tretieho kola - zľava: Nela...
+26Speváčka Emma Drobná v kreácii od Fera...

Pozornosť na seba strhla aj bývalá tenistka Dominika Cibulková, ktorá sa nijako netají snahou o návrat k postave spred dvoch tehotenstiev. A zdá sa, že jej snaha je korunovaná úspechom. V čiernej kreácii, ktorú doplnili diamantové šperky a kabelka Hermés, vyzerala zvodne a večer si naplno užívala. Aj ako fanúšička Jána Tribulu.

Bývalá tenistka Dominika Cibulková. Foto: TV Markíza
MACO3929 Bývalá tenistka Dominika Cibulková.

Jej kamarátka, podnikateľka Natália Selveková, zaujala v červenej kreácii na jedno rameno. Šaty Rick Owens doplnila kabelkou Fendi a predviedla tak superluxusný look – konieckoncov, v jej prípade už tak trochu tradične. Výsledok bol veľmi štýlový a Selveková sa radila medzi najlepšie oblečené dámy vôbec.

Let's Dance Čítajte viac Najskôr ho prirovnali k Paulovi Newmanovi, potom v Let's Dance skončil! Ostré slová adresoval Ďurovčík Dubayovej

Provokatívna, no zároveň trochu rebelská a pritom trendová bola modelka Denisa Mendrejová, ktorú obliekol dizajnér Michael Kováčik. Jej kombinácia semitransparentnej tubovej sukne s vlečkou, bandážového topu a oversized saka pritom pôsobila veľmi moderne a sviežo.

Modelka Denisa Mendrejová a dizajnér Michael... Foto: TV Markíza
MACO3937 Modelka Denisa Mendrejová a dizajnér Michael Kováčik. Ona oblečená v jeho kreácii.

Kováčik sa postaral aj o model šiat pre moderátorku a porotkyňu Adelu Vinczeová, vo farebnosti z minulého kola (a tiež v predvádzaní dizajnérky Zuzany Kubíčkovej) ju tentoraz vystriedala Lucia Hlaváčková. Narozdiel od Vinczeovej v oslnivej žltej kreácii z druhého kola však štylistka Zuzana Kanisová obliekla moderátorku večera do intenzívneho zeleného odtieňu.

Herečka a hosťujúca porotkyňa Nela Pocisková. Foto: TV Markíza
ZAK 9225 Herečka a hosťujúca porotkyňa Nela Pocisková.

Azda najviac pozornosti na seba však strhla hosťujúca porotkyňa Nela Pocisková – jej trblietavé telové šaty s rafinovane riešeným výstrihom v podobe šnúrkového uväzovania na voľnej látke a mokrá úprava vlasov z nej robili modernú sexy sirénu v duchu akcií ako Grammy či Brit Awards. Viac si pozrite v našj galérii.

Ján Tribula a Natália Glosiková  v 3. kole...
Tina a Vilém Šír v 3. kole  Let's Dance.
+7
Petra Dubayová a Matyáš Adamec  v muzikálovom...
Danka Barteková na podujatí Krištáľové krídlo.
Speváčka Emma Drobná v kreácii od dizajnéra...
+36Simona Simanová  na podujatí Krištáľové krídlo.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Dominika Cibulková #Michaela Kocianová #Nela Pocisková #Denisa Mendrejová #Let´s Dance

+ Zdravý životný štýl vás nabije pozitívnou energiou.
Naučte sa hovoriť nie zbytočným výdavkom a strate času....

+ Pravidelné cvičenie a zdravá strava posilnia vaše telo.
Nevzdávajte sa len preto, že toho máte pred sebou viac...