Z Vinczeovej či Hlaváčkovej robí kráľovné obrazovky, dizajnéri to s ňou majú ťažšie. Do práce im hovorím, priznáva Kanisová

Tanečná šou Let's Dance má za sebou ešte len druhý súťažný večer, no diváci už stihli pri obrazovkách vidieť niekoľko zaujímavých kreácií poroty či moderátorov. Aj tento rok ich má na starosti štylistka Zuzana Kanisová.

13.03.2024 11:00
debata
Šaty musia sadnúť ako uliate, v televízii nič neoklamete
Video
Zdroj: TV Pravda

„Vždy sa snažíme, aby tam bolo niečo nové – niečo pridané, možno niečo iné,“ reagovala pred kamerou TV Pravda na otázku, v čom sa podľa nej bude líšiť deviata séria od tej predchádzajúcej. Večerné šaty a odev ako taký, samozrejme, nastavuje tvorcom určité mantinely. Aj v nich sa však dá experimentovať alebo inovovať.

ZAK Zuzana Kanisová a dizajnér Fero Mikloško Čítajte viac Hviezdam Let's Dance vraví, budete chcieť tancovať nahé! Mikloško s Kanisovou miešajú lahodný módny koktejl pre diváka

„Snažíme sa spolupracovať túto sezónu ešte viac a ešte intenzívnejšie s českými a slovenskými módnymi návrhármi. To znamená, že opäť diváci uvidia mená jednak etablované a jednak zase niečo nové. Mladí módni návrhári, nové farby, nové materiály,“ naznačila pre Pravdu Kanisová.

Štvorica porotcov z druhého kola - zľava: Ján...
Hudobník Onďrej Gregor Brzobohatý a jeho...
+18Herečka Monika Horváthová zo seriálu Mama na...

Jej slovám dala za pravdu aj uplynulá nedeľa, keď sa pred objektívmi objavila porotkyňa Adela Vinczeová v žltej minikreácii od Zuzany Kubíčkovej. A moderátorka Lucia Hlaváčková zase zaujala nohavicovým outfitom s výraznou ozdobnou mašľou.

zväčšiť Štylistka Zuzana Kanisová. Foto: TV Markíza
Štylistka Zuzana Kanisová. Štylistka Zuzana Kanisová.

Kanisová, ktorá sa stará aj o styling Tatiany Drexler či Jána Ďurovčíka a Viktora Vinczeho, začínala kedysi sama ako módna dizajnérka, aby napokon zakotvila v stylingu. Priznala s úsmevom, že jej profesionálna minulosť sa na jej práci podpisuje. „Možno, že návrhári to majú so mnou ťažšie, pretože ovládam strihy, proporcie aj samotné šitie. Priznám sa, že do toho hovorím veľa, ale hovorím to aj preto, lebo televízia je veľmi špecifická. Tam skrátka neoklamete nič, nie je to ako pri fotení, kde šaty sa môžu nejako zopnúť, upraviť. Na obrazovke všetko musí sedieť, šaty riešime až do momentu, pokiaľ nesedia a to často znamená aj tri, štyri kostýmové skúšky,“ prezradila Kanisová.

Adela Vinczeová Čítajte viac Surovcová ako živý darček, pohľadu do výstrihu sa nedalo ubrániť. S módou sa hrala aj trblietavá Vinczeová a to ste ešte nevideli éterickú Arató v krikľavej čipke...

V rozhovore odpovedala aj na otázku, či by sa niekedy nevrátila k dizajnu, či napríklad hovorila o tom, ako vníma šaty s posolstvom a čo je jej najobľúbenejšia kreácia z minulého ročníka Let's Dance. Viac si pozrite vo videu vyššie.

Moderátorka Lucia Hlaváčková v kreácii od Fera...
Tanečnica Ivana Surovcová s manželom Mariánom...
+25Herečka Zuzana Šebová.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #styling #Zuzana Kanisová #Adela Vinczeová #Let´s Dance

+ Je ten správny čas zamyslieť sa nad svojou životosprávou.
Nespoliehajte sa sami na seba, nikto za vás vašu prácu...

+ Vyvážená strava a dostatok vody sú základom dobrého zdravia.
Investovanie času do finančného vzdelávania sa...