S Oscarom šli domov len niektorí, ohurujúce darčeky potešili aj smoliarov. Bradley Cooper či Jodie Foster dostali útechu za takmer 180-tisíc dolárov

Vyhrať môže len jeden, ale neznamená to, že by sa nominované hviezdy 96. ročníka Oscarov vracali domov s úplne prázdnymi rukami.

12.03.2024 00:00
96th Academy Awards - Roaming Arrivals Foto: ,
Nominovaná herečka America Ferrera v kreácii Atelier Versace a so šperkami Pomellato. Po jej boku manžel Ryan Piers Williams. Ferrera síce nevyhrala, ale darčekový balík dostane.
debata

Slušnou cenou útechy pre hviezdy nominované v hereckých a režisérskej kategórii je už niekoľko rokov darčekový balík, ktorého obsah tvorí luxusná kozmetika, oblečenie, ale aj rozličné suveníry, šperky či darčekový karty alebo vouchery.

Roger Federer Čítajte viac Federerovci medzi oscarovými párikmi! Mirka sa filmovými kráskami prevalcovať nenechala. Jej najväčším šperkom neboli diamanty, ale...

Aj tento rok sa PR agentúra Distinctive Assets postarala o to, aby pripravila pre nominované herečky a hercov poriadne luxusný „darčekový kôš“. Podľa odhadov portálu BuzzFeed ide o ceny v hodnote bezmála 180-tisíc dolárov. V spolupráci so sponzormi a rozličnými firmami pripravila agentúra pre hviezdy 96. ročníka pestrú zmes podarúnkov a tiež celkom exkluzívne vychytávky.

Herečka Anya Taylor-Joy prišla v kreácii...
Herečka Zendaya v róbe Armani Privé.

Ako informovali médiá, vôbec najluxusnejšou súčasťou balíka je poukaz v hodnote 50-tisíc eur, ktorý oprávňuje majiteľa prenajať si superluxusnú horskú chatu vo Švajčiarsku. Niekoľkoposchodová nehnuteľnosť v Zermatte ponúkne prístrešie na tri dni pre hviezdu a jej hostí. Môže ich priviesť až deväť. Súčasťou je potom privátny šofér, kuchár či vínna pivnica a, samozrejme, aj súkromní sprievodcovia na turistické chodníky či lyžiarske zjazdovky.

zväčšiť Luxusná chata vo Švajčiarsku je súčasťou ceny... Foto: Courtesy of Distinctive Assets
2024-gift-bag-50k-swiss-77955898 Luxusná chata vo Švajčiarsku je súčasťou ceny útechy pre oscarových nominantov.

Ďalšou veľmi hodnotnou časťou balíčka je aj poukaz do kúpeľného rezortu Golden Spa v Kalifornii či pobyt v luxusnej vile v Karibiku. Medzi tohtoročnými darčekmi, ktoré si domov odnášali aj hviezdy ako Bradley Cooper či Jodie Foster alebo Emily Blunt bola rozličná kozmetika, doplnky výživy či potraviny, ale tiež napríklad špeciálna Rubikova kocka v hodnote 15 dolárov, ktorá mapuje výročie jej vzniku.

Okrem dvadsiatky nominovaných hercov a pätice režisérov si domov jeden takýto „gift pack“ odnáša aj moderátor Jimmy Kimmel.

Jessica Biel a jej manžel Justin Timberlake na...
Sharon Stone na oscarovej párty magazínu Vanity...
+53Salma Hayek na oscarovej párty magazínu Vanity...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #luxus #Jodie Foster #Bradley Cooper #Oscar #darček

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....