Keď sa pre nich prvýkrát vyzliekla, písal sa rok 2002! Dnes má 53 rokov a právom ovládla mólo Dolce & Gabbana, môže byť ešte viac sexy?

V modelingovej brandži je už bezmála štyridsať rokov a jej krása a vyžarovanie majú aj dnes prívlastok "super". Slávna modelka a niekdajšia držiteľka titulu supermodelka Naomi Campbell uchvátila aj na prehliadke v Miláne.

27.02.2024 00:00
675127881 Foto: ,
Módní návrhári Domenico Dolce (vľavo) a Stefano Gabbana s modelkami Fernandou Tavaresovou, Angličankou Naomi Campbellovou (uprostred) a Gisele Bundchenovou na prehliadke kolekcie Jar/Leto 2003, ktorá sa konala v Miláne v roku 2002.
debata

Londýnska rodáčka sa objavila v závere módnej šou talianskeho dua Dolce & Gabbana, ktoré prezentovalo novú kolekciu dámskej módy na sezónu Jeseň/Zima 2024–2025.

Jessica Biel v uliciach Milána Čítajte viac Pot, bolesť a drina, krásnu Jessicu Bielovú čaká tvrdý tréning. Kým začne, užívala si luxusnú módu, po jej boku aj Valetta či Abela

Dvojica poslala slávnu krásku na mólo v kombinácii zavinovacej hodvábnej sukne a braletke – rafinovanej čipkovanej čiernej podprsenke, ktorá odhaľovala viac ako dosť. Celý look doplnila sieť z čierneho tylu na tvári a baretka z hodvábneho saténu.

Módní návrhári Domenico Dolce (vľavo) a Stefano...
Supermodelka Naomi Campbell ako hviezda...
+2Naomi Campbell ako hviezda prehliadky Dolce &...

Pri pohľade na zábere z milánskeho móla sa zdá až neuveriteľné, že Naomi Campbell má podľa rodného listu rovných 53 rokov. A ako najlepší príklad toho, že naozaj patrí k ženám, v prípade ktorých sa zastavil čas, môžu byť staršie zábery.

Naomi Campbell ako hviezda prehliadky Dolce... Foto: SITA/AP, Luca Bruno
Naomi Campbell Naomi Campbell ako hviezda prehliadky Dolce & Gabbana Jeseň/Zima 2024-2025.

Naomi v minulosti už viackrát spolupracovala s talianskym módnym ateliérom a tvorba Dolce & Gabbana je jej veľmi blízka. V roku 2002 sa napríklad aj s ďalšími slávnymi kolegyňami objavila na prezentácii novej kolekcie dua – vtedy tiež v čiernej čipkovanej podprsenke a mikromini sukni z čiernej elastickej látky.

Christy Turlington Čítajte viac Rozdiel medzi dvoma fotkami 31 rokov: Christy Turlington vyzerá stále nádherne a starnúť chce... prirodzene

Hviezda, ktorá sa v minulých rokoch stala dvojnásobnou matkou (dieťa jej vynosila náhradná matka), sa blysla aj na týždni módy v Londýne. Tam sa pre zmenu stala kráľovnou prehliadky domáceho odevného brandu Burberry. Viac v galérii nižšie.

Americká herečka Jessica Biel sa zúčastnila na...
Speváčka Iza.
+26Modelka a herečka Amber Valletta (vľavo) a...
Topmodelka Georgia May Jagger pred prehliadkou...
Modelka a influencerka Lori Harvey pred...
+27Liberty Ross pred prehliadkou britskej značky...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Dolce & Gabbana #Naomi Campbell #podprsenka #čipka

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...