Seriálová princezná Diana aj slovenská kráľovná krásy s doplnkom, ktorý ozdobí každú ženu. Pozrite si aj najlepšie líčenie hviezd

Nielen šaty, ale aj mejkap, účes či doplnky sú dôležitou súčasťou veľkolepých večerných podujatí. Na cenách BAFTA ich, samozrejme, dámy nepodcenili.

19.02.2024 12:18
Emma Corrin Foto: ,
Herečka Emma Corrin a jej líčenie a úprava na 77. ročníku filmových cien BAFTA.
debata

Medzi pozvanými sa objavilo množstvo herečiek, ktoré sa v anketách či zoznamoch najkrajších žien sveta objavujú pravidelne. Ich pôvaby podčiarkuje aj vhodne zvolené líčenie či úprava. Na 77. ročníku cien Britskej filmovej a televíznej akadémie medzi nimi zaujala napríklad herečka Lily Collins, ktorej pôvab umocňuje výrazné a ukážkovo klenuté obočie. Tentoraz k nemu pridala sýty červený rúž a vlny v duchu 80-tych rokov.

Herečka Emma Corrin a jej líčenie a úprava na...
Herečka Lily Collins a jej líčenie a úprava na...
+7Herečka Claire Foy  a jej líčenie a úprava na...

Líčenie je pri podobných príležitostiach zvyčajne prirodzenejšie a potvrdili to aj herečky ako Meg Bellamy či Carey Mulligan. Na prvý pohľad pôsobili ako nenalíčené, no, samozrejme, vizážisti sa postarali o zjednotenú pleť, zdravý lesk a zvýraznili prirodzené črty a pôvab očí či pier.

zväčšiť Modelka Denisa Mendrejová v kreácii od Michaela... Foto: Profimedia
Denisa Mendrejová Modelka Denisa Mendrejová v kreácii od Michaela Kováčika na 10. ročníku Česko-Slovenského plesu v Prahe.

Neprehliadnuteľná bola aj herečka Emma Corrin, jedna z najoriginál­nejších dám súčasnosti. Jej štýl sa vždy pohybuje na hranici provokácie a odvážnych lookov. V tomto prípade spojila kreáciu z dielne Miu Miu s efektným závojom z ruského tylu na tvári. Výsledný dojem bol nielen pútavý, ale aj veľmi štýlový.

Britain BAFTA Film Awards 2024 Čítajte viac Prišiel sám ako prst! Smutný pohľad na princa Williama však vystriedali úsmevy. Dôvodom bola dáma menom Cate...

Práve detail, akým je rafinovaná sieťka na tvári, sa objavil počas víkendu aj v tunajších končinách. Postarala sa o to modelka a bývalá Miss Universe SR Denisa Mendrejová, ktorá takýto vizuálny doplnok volila k večerným šatám. Výsledok tiež fungoval na jednotku a je jasné, že podobný detail môže byť inšpiráciou aj pre ďalšie dámy. Líčenie a účesy tiež. Viac si ich pozrite v galérii. A nezabudnite ani na galériu módy z cien BAFTA.

Herečka Margot Robbie prišla v kreácii Armani...
Topmodelka Naomi Campbell (vľavo) a herečka...
+42Princ William, prezident BAFTA prichádza na...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #líčenie #Lily Collins #Denisa Mendrejová #BAFTA #Emma Corrin

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...